Vaikka teenkin nykyään merkittävästi vähemmän heräteostoksia kuin vielä joitain vuosia sitten, niin silloin tällöin sellaisiakin hankintoja tulee tehtyä. Yksi sellainen oli juuri ennen matkaa. Olin kyllä puhunut puolihuolimattomasti jo aiemmin, että lappuhaalari voisi olla ihan hauska, mutten ole ihan varma, onko se kuitenkaan minun juttuni. Sitten näin lappumekon ja loksahdus tapahtui. Ehkei haalari välttämättä kuitenkaan ole juttuni (en kuitenkaan sano vielä täysin ei, jos kiva tulee vastaan, saatanpa nimittäin hyvinkin hankkia) vaan nimenomaan lapullinen denimmekko, olenhan muutenkin enemmän hametyyppiä kuin housuihmisiä.

Pakkasin mekon sen enempää testailematta reissuun mukaan toivoen, että se myös oikeasti tuntuu kivalle ja omalle, ja kyllähän se. Reissussa yhdistin sen rennosti tennareihin ja poolokaulukselliseen puseroon, mutta kesällähän tuo menee loistavasti vaikka simppelin t-paidan kanssa tai miksei asteen verran skarpimpana neuleen tai kauluspaidan kanssa.

Raitapaita: Samsoe&Samsoe / Farkkumekko: H&M / Tennarit: Superga / Aurinkolasti: Ivana Helsinki x Specsavers, saatu blogin kautta / Kello: Rosefield

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.