Tervehdys aurinkoisesta Kööpenhaminasta! Meillä oli lento tänään niin aikaisin perillä, ettei ollut mitään toivoa päästä täyteen bookattuun hotelliin kirjautumaan heti aamusta. Niinpä piti heittää matkalaukut säilytykseen ja lähteä matkavaatteissa kurkkimaan heräilevää kaupunkia. Vaikka lento olikin lyhyt, niin olo ehti silti nuhjustua, mutta ehkäpä siihen osaltaan vaikutti myös klo 4:14 pirisevä herätyskello (älkää kysykö miksi juuri 14, mulla on tapana laittaa kello soimaan ihan hassuina aikoina). Nuhjuinen olo unohtui onneksi nopeasti kun saatiin ehkä maailman paras aamiainen eteen ja väsymys lipui hiljalleen kahvin mukana pois. Aamupäivä vierähti nopeasti keskustaa silmäillen ja ihanien sisustusliikkeiden näyteikkunoita kuolaten. Vähän aikaa sitten hotellinkin ovet avautuivat mahdollistaen hetken levähdyksen ennen päivän toisen kaupunkiosion alkua. Nyt siis poikkeuksellisen ajantasaista asukuvaa, tässä tämänpäivän lentoasu. Ja hop, nyt takaisin kaupunkia kiertelemään! Iloista päivää kaikille!

by malene birger laukkuby malene birger laukku 4by malene birger laukku 3by malene birger laukku 1  Pusero: Sfera / Neule: Lindex / Housut: H&M / Kaulakoru: J.Crew / Laukku: by Malene Birger

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

11 comments

Vastaa

Haha, mulla on aivan samanlainen herätystaktiikka! Tänä aamuna klo soi 06:38, sitä edellisenä 06:49! :D Matti aina ihmettelee herätysaikojani, mutta en aio ikinä päästä tästä omituisesta tavastani! :D

Vastaa

Haa, ihan mahtavaa, että joku muukin tekee samaa! Meillä kanssa mies ihmettelee mun herätysaikoja, kun en vaan voi laittaa vaikka vaan tasalta, vaan pitää laittaa vaikka kahta minuuttia yli tai yhtä vajaa :D

Vastaa

Tosi kiva asu :) Varsinkin tuo koru pompahti taas ihanuutena esiin!

PS. Mäkin laitan kännykän herättämään ihmeellisinä aikoina. En koskaan esim. tasalta tai puolelta! Kiva tietää, etten oo ainut ;)

Vastaa

Oi, kiitos! :) Hih, huippua, että löytyy muitakin – ajattelin jo olevani ainoa, jonka herätyskello ei koskaan soita ihan vaan tasalta :D

Vastaa

Ihana asu, niin ihanat värit! Ja todella kaunis tuo laukku! NAM!

Vastaa

Oi kiitti! Tämä laukku on kyllä aikas kiva, ja toimii loistavasti reissukassina vaikka kesää varten sitä alun alkaen kaavailinkin :)

Vastaa

Oi, ihana Kööpenhamina! Sun laukku on tosi kaunis!! Mukavaa loman jatkoa! :)

Vastaa

Hih, mä kävinkin vakoilemassa sun Köpis-postausta aiemmin ja inspiroitumassa ;) Kiitti, tämän laukun piti olla kesäkassi, mutta päätyikin reissukassiksi – onneksi eivät sulje toisiaan pois :) Ihanaa viikon jatkoa!!

Vastaa

Haha, minä teen myös tuota samaa, etenkin jos pitää herätä aikaisin jonkun tapahtuman, matkan tms. vuoksi. Itselleni sillä on joku hölmö psykologinen merkitys: esimerkiksi 6.48 on melkein niin kuin 6.50, eli nukkumisajassa ei ole mitään eroa, mutta mieli on levollisempi kahden lisäminuutin takia.

Vastaa

Heh, kuulostaapa tutulta! Ihan totta, että juuri psykologinen merkitys siinä on, sillä pari minuuttia todellisuudessa tuskin saa myöhästymään tai tekee yöunista liian lyhyitä! :) Itse huomaan kelloa säätäessäni ajattelevan juuri aamutoimien ehtimistä, joten hivutan herätysaikaa vähän taaksepäin että ehdin varmasti tehdä kaiken, mutta koska haluan saada kuitenkin nukuttua mahdollisimman pitkään, jää herätysaika juuri johonkin hulluun kompromissiin, kuten vaikka siihen 6:28:n :)

Vastaa

Tää on magee, niin raikas ja pirtsakka asu. Tykkään!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.