Aurinkoista huomenta! Ihana raukea aamufiilis, pöydällä tuoreita kukkia ja ikkunoista näkyy kirkkaansininen taivas – voisiko päivä paremmin alkaa? Viikko on ollut taas täynnä ohjelmaa, joten tänään aion ottaa rennosti ja olla stressaamatta turhia. Siitäkin huolimatta, että illalla on Indiedaysin blogipirskeet, enkä ole uhrannut vielä ajatustakaan illan asulle. Oikeastaan en ollut alun perin edes ajatellut meneväni paikalle, mutta sitten kävi niin, että eräs viehättävä leidi, joka sattuu olemaan vieläpä ihan huippuseuraa, kysyi josko olisin tulossa. Aloin miettimään asiaa uudelleen ja loppujen lopuksi ilmoittauduin viime hetkellä mukaan. Niinpä tänään juhlitaan, mutta maltillisesti ja rennosti.

Vaikka moni muu on varmasti illalla ihan viimeisen päälle laittautunut ja valkannut asun jo hyvissä ajoin, niin itse ajattelin olla asukriiseilemättä. Eiköhän tuolta vaatekaapista jotain päälle pantavaa viime hetkelläkin löydä ja jos ei tunnu löytyvän niin mitäpä tuosta, ainahan voi turvautua simppeliin mustaan mekkoon, joka toimii aina. Tänään on liian hieno päivä turhalle stressille.

Nyt nappaan toisen kupin kahvia ja jään pohtimaan mihin nämä päivän kauniit aurinkoiset tunnit käyttäisi. Ihanaa lauantaipäivän jatkoa kaikille!

kukkia

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Eipä se estä meikäläistä kommentoimasta aikasempaan postaukseen. ;) Ihanat nuo sun vappu-kuvat! :D Se kuohari on kyllä hyvää. Olin muuten ihan unohtanut sen olemassaolon.
Oma lemppari on Gancia Asti.

Vastaa

Haa mäkin ovelasti kommentoin tänne nyt sekä edellistä (vappu) postausta että tätä… ;) Eli ihanat kuvat molemmissa ja muutenkin sulla todella kaunis & upea blogi!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.