Vapun aika on saapunut varkain ja aika monen kanssa on tullut päiviteltyä sitä, että onko Vappu ihan oikeasti jo ensi viikolla. En siis todella taida olla ainoa, josta tuntuu, että kevät on mennyt hillitöntä vauhtia!

Meillä kaivettiin kuohuvat kylmästä kyllä jo pari viikkoa sitten ja otettiin varaslähtö vappuun kiitos Tosti Astin skumppakuljetuksen, joka saapui yhteistyön myötä ovellemme muutama viikko sitten. Tosti Asti on laadukas kuohuviiniklassikko, mutta itselle uusi tuttavuus. Suurimmalle osalle, joille brändin olen maininnut, ovat nyökytelleet tuttuutta, joten ehkäpä se olen vain minä, joka ei ollut kovin hyvin kartalla. Skumppaa meillä kyllä kuluu, niistä on kiva silloin tällöin sekoittaa raikas juoma viikonlopun kunniaksi ja kesäkautena kuohuvaa tulee nautittua enemmän ihan sellaisenaan, kuten raikkaiden jälkkäreiden tai kesäpiknikien ohessa.

Italialainen Tosti Asti on makumaailmaltaan sellainen, että se on mielestäni melkeinpä parhaimmillaan sellaisenaan. Juoma on makea ja aromikas, hyvin kesäinen ja loistava maljannostoviini!

tosti asti dolcetosti asti 02vappu 1

Meillä juhlitaan vappua vaihtelevasti ja fiiliksen mukaan, mutta liian mukavuudenhaluinen olen jo vuosikaudet ollut siihen, että olisin valmis hytisemään vapunpäivänä ulkona piknikillä. Mieluummin suuntaan vaikkapa vappubrunssille ja haaveissa siintelee myös vappuinen brunssi kotona ystäviä paikalle kutsuen, mutta ehkäpä ensi vuonna on sen vuoro.

Tänä vuonna kävin jo hyvissä ajoin hakemassa Tigeristä vappurekvisiittaa, siitäkin huolimatta, että meillä on ollut koko vapun suunnitelmat ihan auki aina tähän viikonloppuun asti ja olin jo varautunut kotivappuun. Asioilla on kuitenkin tapana järjestyä ja niinpä nytkin perjantaina kahvitellessa ystävä sattui sopivasti kutsumaan kylään vappupäivänä, niinpä päästään nostamaan kuohuva vappumalja hyvässä seurassa, jee!

vappu 01 vappu 9tosti asti kuohuvavappu

Tosti Asti Dolcen hinta Alkossa on 10,69€. Lisää viinisuosituksia löytyy Fb:stä Viikon viineiltä ja instasta @viikonviini.

tosti asti 09

Jos ihmettelette, miksette pääse viestittelemään, niin alkoholilain vaatimuksesta kommentointi tähän postaukseen on suljettu!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä