Ihan en ehtinyt huhtikuun puolelle loppuneiden kosmetiikkojen listauksen kanssa. Taitaa olla ensimmäinen kerta kun venähti näin pitkälle, mutta  olipa erilainen koko kuukausikin. Muutto, remontin viimeistelyä ja hajautetumpaa työntekoa kuin kertaakaan aiemmin. Olen siis ihan tyytyväinen, että tämä kuu saadaan pakettiin ja toivon toukokuusta lempeämpää ja väljempää. Ainakin alku on lupaava, mutta katsotaan!

Urtekram Maximum Shine Shampoo & Conditioner* -setistä on hankala muodostaa lopullista mielipidettä. Urtekramin uudistuneet pakkausket ovat ihanat ja ensikosketus shampooseen sekä hoitoaineeseen oli positiivinen. Ekosertifioitua kohtuuhintaista kosmetiikkaa, joka toimi perushyvin. Muutaman pesun jälkeen tosin huomasin saman, minkä monen muunkin luonnonkosmetiikan shampoon kanssa, lopputulos ei tuntunut enää täysin puhtaalta. Ensin epäilin, että tuotteista kertyy jotain hiuksiin, mutta tulin lopulta siihen tulokseen, että puhdistava teho ei ehkä ole niin hyvä, että kaikki muotoilutuotteet, kuivashampoot jne. peseytyisivät kunnolla pois, mikä lopulta aiheuttaa kyseisen tunteen. Niinpä nämä toimivatkin mainiosti itsellä parin tai kolmen peräkkäisen pesun verran, mutta välissä oli pakko käyttää jotain muuta shampoota, jotta tilanne ikään kuin nollautui. Jos ei käytä juurikaan muotoilutuotteita, vastaavaa ongelmaa ei välttämättä lainkaan tule, mutta itseä kyseinen asia hieman häiritsi.

Biozell Syväpuhdistava Shampoo ja Kosteuttava hoitoaine* ovat olleet käytössä jo useaan otteeseen, ja ovat takuutoimiva hyvän hinta-laatusuhteen setti. Plussaa tietenkin kotimaisuudesta, miinusta visuaalisuudesta. Biozellilla on ihan huipputuotteita, mutta niiden visuaalisuus ei useinkaan kolahda itseen. Onneksi sisältö lopulta painaa valinnassa eniten. Syväpuhdistava shampoo on todella tehokas ja hoitoaine tasapainottaa sitä mukavasti, jättäen kosteutetun fiiliksen. Olen iloinen, että hoitoaineen koostumusta on selvästi tuunattu. Joskus se oli paljon paksumpaa, mutta nyt juuri hyvä levittyen helposti ja vaikuttaen nopeasti.

The Body Shop Hemp Hand Protector*. Olin jo ihan unohtanut, kuinka hyvä tuote tämä onkaan! Olen viimeksi käyttänyt Body Shopin hamppukäsivoidetta vuosia sitten ja jotenkin siinä välillä ihan kokonaan unohtanut tämän tuotteen, vaikka joskus olikin talvikausien vakkareita. Nyt tämä muistui mieleen kun mies valitteli talvipakkasilla kuivia käsiään ja äkkäsin saaneeni hamppuvoiteen testiin. Samalla se päätyi siis itsellekin käyttöön ja oikeastaan muut peruskäsivoiteet vain eivät enää tämän jälkeen tuntuneet riittäviltä ja tämä kului loppuun hujauksessa. Erinomainen todella kuiville ja karheille käsille. Mieskin tykkäsi. Täytyy ehdottomasti muistaa taas ensi talvena kun kädet lohkeilee kylmyydestä.

We Love the Planer Deodorant, Luscious Lime* ei ollut ihan niin hyvä kuin vastaava Mighty Mint -versio. Itse asiassa huomasin, että muutaman päivän yhtäjaksoisen käytön jälkeen tämä vähän ärsytti kainaloideni ihoa, mitä Mighty Mint ei lainkaan tehnyt. On vähän yllättävää, kuinka paljon näissä saman merkin eri deodoranteissa on eroja, joten yhden testaus ei vielä kerro muista tuoksuversioista paljoa. Kaiken kaikkiaan tykkään We Love the Planetin tuotteista. Mighty Mint niin voidedeodoranttina kuin stickinä on ihan lempparini, samoin kuin herkän ihon versio. Alkuun liputin enemmän puikkodeodorantteja, mutta nyt olen mieltynyt voidemaisiin. Helpompi levittää ja käyttää pakkaus ihan loppuun asti, jonka jälkeen kierrätys hoituu mutkitta. Vegaaninen tuote, hinta-laatusuhde erittäin kohdallaan.

Depend Kynsilakanpoistoaineen pakkaus on vaatimaton, mutta tämä ympäristömerkitty versio on kiistaton suosikkini – ollut jo vuosien ajan. Löytyy Kicksin hyllystä muutaman euron hintaan ja on täysin hajuton, eli miellyttävä käyttää. Lämmin suositus!

Ida Warg Repair Hair Mask* oli mainio riittoisa hiusnaamio, jota käytin aika usein myös syväpuhdistavan shampoon parina, eli tasapainotti kivasti voimakasta shampoota ja jätti hoidetun lopputuloksen hiuksiin. Vegaaninen ruotsalainen tuotesarja, jolla myös muita hyviä hiustuotteita sekä itseruskettavia. Lisää Ida Wargista aiemmassa postauksessa.

Living Proof Full Shampoo & Conditioner on yksi parhaista hiustuoteseteistä, mitä olen käyttänyt! Näiden pariin on aina ilo palata, sillä molemmat sopivat erinomaisesti omille hiuksilleni. Hintaa on vähän enemmän, mutta ovat joka euron väärtit. Näiden kanssa tosin kävi alussa hassusti. Olin säästellyt tuotteita suihkuhyllyllä käyttäen ensin vanhoja pois alta, ja kun lopulta tartuin shampooseen, tuntui se huolestuttavan kevyeltä. Mies oli autuaana lainannut shampootani, ja tietenkin valinnut hyllystä juuri tämän, kaikkein hintavimman, jota olin itse säästellyt tulevaan. Noh, onneksi sentään jäi jotain itsellekin ja jos jotain hyvää asiasta täytyy hakea, niin selvästi vetosivat myös häneen kun juuri tähän päätyi kaikista suihkuhyllyllä seisseistä vaihtoehdoista. Jos Living Proof ei ole vielä tuttu merkki, niin kannattaa tutustua!

Skin Treat PHA + Green Caviar Face Elixir* ihastutti heti ensikerrasta lähtien! Mielettömän ihana raikas tuoksu. En yleensä kiinnitä mainittavasti huomiota tuoksuihin, mutta tätä ei voinut vastustaa, todella ihana! Seerumin pakkaus on elegantti ja lasipullo juuri oikea valinta valinta sille. Tuote on vegaaninen, valmistettu Ruotsissa ja siinä hyödynnetty suurimmaksi osaksi luonnollisia raaka-aineita sekä myös luomua. Itse kasvoseerumin koostumus oli ihanan maitoinen ja rauhoittava. Tämä ei oikeastaan kaivannut mitään rinnalleen, vaikka voisi toki yhdistää vielä kasvovoiteeseen. Oma iho piti tästä sellaisenaan ja seerumi jätti miellyttävän raikkaan tunteen kasvoille. Lämmin suositus!

Shiseido Waso Giga-Hydrating Rich Cream* oli ihana! Pakkaus on kaunis ja tuntui ylelliseltä olematta pramea tai överi. Itse voide oli täyteläinen ja ihanasti kosteuttava, olematta kuitenkaan tippaakaan liian tuhti tai raskas. Täydellinen 30+ iholle! Oma iho on pääasiassa sekaiho, mutta taipuvainen (etenkin näin ikää tullessa) yhä enemmän pintakuivuuteen, joten tämä mätsäsi oman ihon tarpeisiin erinomaisesti.

Make up Forever Mattifying Primer on melko pitkään meikkipussissa mukana kulkenut tuote, jonka nyt viimein päätin käyttää loppuun. Joskus tämän täyteläinen koostumus tuntui hyvälle ja juuri oikealle suuria ihohuokoisia tasoittamaan, nyt kokemus oli melkein päinvastainen. Huomaan ihan lyhyen ajan sisään alkaneeni kaipaamaan meikkituotteilta entistä enemmän keveyttä. Kaikki paksut tuotteet tuntuvat vanhentavan ja ylipäätään vaikuttavat raskailta iholla. Tällä hetkellä käytän sellaisia tuotteita keveyden puolesta, jotka vielä muutama vuosi sitten eivät olisi tuntuneet yhtään riittävän peittäviltä silloiseen makuun. Mutta iho ja mieltymykset elävät. Ehkä tämä on siis parempi nuoremmalle iholle? Nyt joka tapauksessa tuntui liian paksulle, joskin kyllä peittää kuoppia ja huokosia varsin hyvin ja jättää todella mattaisen lopputuloksen meikkipohjaa varten.

YSL Touche Éclat Radiant Touch jatkaa luottotuotteena, eikä varmasti esittelyjä kaipaa. Lisää YSL:n valokynästä aiemmassa postauksessa.

Joe Blasco Puristekorostusväri, Dry Special Yellow Highlight* oli kokonaan unohtunut puoliksi käytettynä meikkivaraston uumeniin. Löysin sen muuton yhteydessä ja samalla huomasin, että olin myös unohtanut, kuinka ihana se on! Vaalea kellertävä sävy sopii täydellisesti omalle iholle ja on todella monikäyttöinen. Olen käyttänyt tätä neutraloijana, luomivärinä sekä korostustuotteena (mihin se taitaakin ensisijaisesti olla tarkoitettu). Nyt viimeisimpänä käytin sitä meikkivoiteen päällä puuterimaisesti korostettavissa kohdissa, kuten poskipäillä, nenän päällä, otsassa ja kulmaluulla. Toimi todella hyvin. Väri ei ole hohtava, vaan mattaisen kuulas, eli tosi nätti myös juonteiden lähellä toisin kuin monet säihkyvämmät tuotteet.

Helein Strong Biotin+ & Strong Collagen.* Nämä eivät lukeudu kosmetiikkoihin, mutta kauneudenhoitotuotteisiin kyllä, joten ajattelin napata mukaan listaukseen. Olen käyttänyt koko alkuvuoden biotiinia tukemaan hiusten kasvatusprojektia, mutta nyt tämän loputtua pidän vähän taukoa. Collageenilisää syön niin ikään kuureissa, välillä muistan ja välillä en, mutta haluaisin muistaa käyttää jatkuvampana, sillä olen kokenut hyväksi ihon kuntoa ylläpitäväksi tuotteeksi. En tykkää lisäravinteista, joissa on montaa vaikuttavaa ainetta yhdessä, sen sijaan haluan puhtaita ja selkeitä tuotteita, joita syödä tarpeeseen, niinpä nämä sopivat hyvin itselle. Plussaa kivoista pakkauksista ja – tätä en uskonut koskaan sanovani – kivannäköisistä tableteista. Ehdottomasti voisin palata näiden pariin toistekin.

*Saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

Yksi kommentti

Vastaa

Voi ei mitä tapahtui shampoolle!
Itse olisin saattanut tirauttaa muutaman kyyneleen tuossa kohtaa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.