Se aika kuusta kun on aika ottaa katsaus menneen kuun loppuun kuluneisiin kosmetiikkoihin. Elokuun aikana kului loppuun oikeastaan pelkästään hyviä tuotteita ja useita sellaisia, jotka ovat olleet käytössä jo pitkään.

1 Aussie Daily Clean Miracle Shampoo tarttui aikoinaan käteen kiireessä kun tarvitsin nopeasti syväpuhdistavan shampoon loppuneen tilalle, mutta osoittautui sellaiseksi, jonka pariin voisin hyvin palata uudelleenkin. Selvästi puhdistava, mutta ei kuitenkaan ihan niin kuivattava kuin monet muut syväpuhdistavat shampoot. Jos siis kaipaa perusshampoota puhdistavampaa tuotetta, niin tämä on mainio valinta!

2. Goldwell Soft Color 10V on vilahtanut jo niin monesti blogissa, että tuskin kaipaa esittelyjä. Luottotuote hiusten sävyn viilentämiseen, ja käytän kahdesta kolmeen kertaan kuussa yön yli. Yleensä edellisellä pesulla käytän syväpuhdistavaa shampoota, jotta hiusten pinta olisi mahdollisimman vastaanottava kevytsävylle.

3. MAC Studio Fix Fluid on parhaita meikkivoiteita pidoltaan, mitä olen käyttänyt. Tosin nyt en ole pitkään aikanaan käyttänyt perinteistä meikkivoidetta vaan mineraalipohjia (itsellä menee vähän aaltoliikkeissä mitä minäkin kautena suosin), niinpä tämän jämät olivat jääneet melko pitkäksi aikaa seisomaan kaappiin, kunnes nyt kesän lopussa päätin käyttää pois. Peittävä ja pitävä meikkivoide, ja sävy NC20 on juuri loistava itselle. Nykyään ehkä jopa vähän turhan peittävä omaan makuun, mutta onneksi sienellä levitettynä saa kivan ohuen kerroksen. Hyvin todennäköistä, että palaan tämän äärelle vielä joskus, vaikka juuri nyt vannon mineraalipohjien nimeen.

4. LUMENE Eyebrow Sphaping Wax*, sävy vaaleanruskea oli juuri omille kulmille täydellinen sävy. Lumenen kulmageelit on muutenkin mainioita, riittoisia ja toimivia. Vaikka muuta meikkiä en laittaisi, niin kulmat haluan ojennukseen, joten kulmageeli on arkena lähes päivittäisessä käytössä. Suosikkini on väritön, mutta tällainen mieto vaaleanruskea toimii mainiosti myös.

5. DS Intense Moisture Mask* oli kaikin puolin mainio hiusnaamio, eikä vähiten kivan pelkistetyn pakkauksensa puolesta. Jätti hiukset helposti kammattaviksi ja pehmeiksi. Käytän hiusnaamio noin kerran viikossa ja silloin yritän antaa vaikuttaa ajan kanssa, vaikka kärsimättömänä tuntuukin välillä vähän haasteelliselle. Siksi naamiot istuvat itsellä parhaiten viikonloppukäyttöön kun muutenkin freesaa hiuksia uuteen viikkoon.

6. Yotuel Classic Mint Toothpaste on, kuten varmasti olette jo huomanneet, se ihan kaikkien aikojen lemppari hammastahnani, joka ei ole vielä löytänyt syrjäyttäjää (joskaan en ole aktiivisesti etsinytkään). Pitää hampaat vapaana pinttymistä hellävaraisesti ja tietenkin hoitaa sekä puhdistaa.

7. Gillette Satin Care -ihokarvanajogeeli on ollut käytössä ennenkin ja hyväksi havaittu. Mukavan riittoisa ja päätyy usein ostoskoriin raikkaan ilmeensä vuoksi. Mitä pelkistetympi pakkaus tässä(kin) tapauksessa, sen parempi. Joskus olen ostanut jonkin verran halvempaa Pirkkaa tms, mutta kokenut, ettei riittoisuus ole ollut yhtä hyvä, joten olen palannut tähän.

8. Favora Pehmeä Puhdistusvaahto* oli ihan huipputuote ja ehdottomasti sellainen, jonka hankin kunhan kaapin keskeneräiset putsarit on käytetty loppuun. Hinta alle kympin, lisäksi superriittoisa ja hellävarainen. Poistaa hyvin meikin, mutta sopii myös ripsipidennyksille, mikä olikin syynä, että tuotteen alun perin ostin. Ehkä paras putsari hinta-laatusuhteeltaan vähään aikaan, lämmin suositus!

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.