Koko alkuviikko on kulunut töiden parissa, mikä ei ole ihan ideaalitilanne. Tai siis, tietenkin on mahtavaa, että on töitä, mutta nyt viime aikoina (kuten aiemmin asiaa sivusinkin) on ollut kaikenlaista sälää ja työkuvioita, joiden työmäärässä olen tehnyt arviointivirheen ja korvaus ei kompensoi aikaa, joka niihin on lopulta mennyt. Niinpä olen oppinut nyt näinä viikkoina kantapään kautta, että ei hyväntekeväisyyshinnoittelua (ellei sitten kyseessä ole ihan oikea hyväntekeväisyysprojekti, eikä vain oman kiltteyden tuotos) ja työmäärän arviointi mieluummin ylä- kuin alakanttiin. Voi kai ajatella, että nyt maksan ajan muodossa oppirahoja näistä virhearvioinneista ja ylipäätään omasta ylitunnollisuudesta, ja paahdan kohtuuttoman pitkää päivää saadakseni kaikki sälät ja ekstrajutut järjestykseen.

Mutta on erityisen kiireiseen alkuviikkoon toinenkin syy, nimittäin se, että haluaisin nyt ihan oikeasti pitää vapaaviikonlopun. Sellaista ei ole ollut pitkään aikaan ja tänä viikonloppuna on synttärini, joten olisi erittäin hyvä hetki pysähtyä ja lahjoittaa itselle aikaa sekä rauhaa. Toki on pieniä työjuttuja, jotka vaativat silmäykset myös viikonloppuna, mutta on ihan eri tsekata pari rutiinijuttua kuin tehdä luovaa työtä tai muuta ajattelua sekä keskittymistä vaativaa.

Onneksi näin torstai-iltana tilanne näyttää varsin hyvälle, paremmalle kuin vuorokausi sitten, joten enköhän huomisaamun aikana saa asiat suht hyvin pakettiin. Ellei sitten tule jotain yllättävää, mutta toivotaan, että ei. Toivotaan myös ihanaa säätä ja auringonpaistetta. Olen niin kypsä sisällä nököttämiseen, joten hyvä sää mahdollistaisi mukavaa aikaa ulkona ja ylipäätään kevään fiilistelyä. Sitä odotellessa vikat työt pakettiin. Ihanaa vappua kaikille!

Mekko: Gauhar / Bleiseri: Zara / Nilkkurit: Jonak / Laukku: Coach / Korut: Alohas

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.