Miettikää, tällä viikolla alkaa maaliskuu, ja sehän on jo ihan kevätkuu! Ihanaa! Nyt siis hyvä syy paketoida talvikuukausia, ja etenkin putkaa tammikuun loppuun kulutetut kosmetiikat tuttuun tapaan yhteen postaukseen. Talvikuukausina suosiossa ovat selvästi olleet kosteuttavat tuotteet, vaikka kovia pakkasia ei ollakaan päästy tänä talvena kokemaan.

1 Medik8 Hydra B5* oli kiva kostetuttava seerumi talvi-iholle. Medik8:lla on ylipäätään tosi mainioita täsmäseerumeita, eikä tämä ollut poikkeus. Tehosi selvästi siihen, mihin oli tarkoitettukin, eli pintakuivalle talvi-iholle ja elvytti kulahtanutta tunnetta. Medik8:n pakkaukset ovat uudistuneet vastikään ja näyttävät mielestäni entistä kivemmille.

2. Medik8 r-Retinoate Youth Activation Cream* on tosi miellyttävä kasvovoide. Hyvin imeytyvä voidemainen tuote, jota riittää pieni määrä, niinpä tämäkin pakkaus on kestänyt pienen ikuisuuden. Sopii aikuiselle iholle ja käyttö on hyvä aloittaa asteittain. Miinusta tulee tarpeettoman muovisesta pakkauksesta. Ymmärrän toki, että sillä on haluttu luoda hintaan suhteutettuna mielikuvaa ylellisestä tuotteesta, mutta itseä häiritsee vaikeasti kierrätettävät ja kookkaat muovipakkaukset. Lisäksi mietin tuotetta suhteutettuna hintaan. Tykkäsin voiteesta, mutta kun tietää kyseessä olevan kalliin tuotteen, alkaa väkisinkin kyseenalaistaa, onko tuote todella hintansa veroinen. Tuskin siis päätyisin ostamaan itse, mutta oli miellyttävää päästä testaamaan tätä eikä itse voiteessa ole kritiikin paikkaa.

3. Kicks 2% BHA Treatment* on syväpuhdistava ja ihohuokosia supistava savimainen naamio ja tehokkaan tuntuinen, melkein jopa tuju. Erinomainen rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, mutta herkkäihoiselle en suosittelisi. Itse kuitenkin tykkäsin, sekä naamion jättämästä mattaisesta ja freesistä tunteesta että ylipäätään siitä, että tuntui tehokkaalle. Kicksin omien tuotteiden uudistus on mielestäni todella onnistunut ja linjasta löytyy monia kiinnostavia tuotteita sekä vegaanisia vaihtoehtoja, kuten tämä BHA-naamio.

4. Vichy Eau Thermale* on suihkuteltava mineraalivesi kasvoille ja iholle ylipäätään. Tuote jäi itselle vähän etäiseksi, eikä ole sellainen tuote, jonka itse hankkisin. Ihan kiva, muttei kuitenkaan riittävän kiva. Plussaa miellyttävästä suuttimesta, joka tekee mineraalivedestä riittävän hienojakoisen suihkun ja siten miellyttävän ja virkistävän kokemuksen, mutta toisaalta markkinoilla on tällä hetkellä niin paljon erilaisia hoitovesiä, että tämä jää vähän ominaisuuksiltaan niiden varjoon.

5. Nourish London Kale 3D Cleanse* on lähtökohdiltaan varsin kiinnostava tuote, vegaaninen Briteissä valmistettu lehtikaaliputsari, joka kasvoille hierottaessa vaihtaa väriä vaaleasta tummempaan vihreään. Omaa käyttöä hankaloitti se, että suutin hajosi melko varhaisessa vaiheessa ja jouduin vaivalla purkamaan pakkauksen osiin päästäkseni kiinni sisältöön ja kaapimaan tuotteen käyttöön. Ehkä fiiliskeen olisi vaikuttanut jos pakkaus olisi toiminut oletusarvoisesti. Koostumus on voiteen ja geelin sekoitus, joka ei juurikaan vaahtoa. Miellyttävän tuntuinen ja todella hellävarainen. Itsellä ei riittänyt kaiken meikin poistoon, mutta sen sijaan meikittömän ihon puhdistukseen oli riittävä. Ihan kiva tuote, mutta ei kuitenkaan omiin tarpeisiin paras mahdollinen ja ylipäätään jäi kokemuksena vaatimattomammaksi kuin toivoin ja odotin.

6. Batiste Dry Shampoo Rose Gold on jo niin käyttöön vakiintunut tuote, että tuskin tarvitsee enää sanoja. Yksinkertaisesti huippu, ja juuri sitä, mitä kuivashampooltani toivon. Toimii!

7. Gold Haircare Ten in One* on hoitosuihke, joka nimensä mukaisesti lupaa kymmenen eri hyötyä hiuksille. Itse näin tämän ensisijaisesti hoitosuihkeena, mutta esimerkiksi kymmenen kohdan listassa mainittavaa selvittävyyttä en kokenut, eli tarvitsi itsellä selvittävän tuotteen oheen. Hyvä ekstratuote, mutta ei yksistään ainakaan omiin vaativiin hiuksiin riittänyt. Koostumukseltaan kuitenkin miellyttävä ja ylipäätään olen hoitosuihkeiden ystävä, eli siinä mielessä kyllä pidin. Plussaa supertyylikkäästä pakkauksesta ja ylellisestä fiiliksestä.

8. Gillette Satin Care Shave Geliä on tullut käytettyä jo useita kertoja ja ehkä suurimpana syynä se, että sitä on myynnissä sellaisissa paikoissa, joissa heräteostoksena muistan hankkia itselle varastoon. Eli tämän kohdalla todellakin voi sanoa saatavuuden olevan suurin vaikuttava tekijä ostopäätökseen. Tuote on riittoisa ja ylipäätään ajaa asiansa, joten ei valittamista. Paitsi, ettei ole luonnonkosmetiikkaa, eli mieluusti ottaisin käyttöön vihreämmän brändin tuotteen, kunhan ensin keksisi, mikä se olisi.

9. Biozell Volumizing Dry Shampoo* ei noussut suosikkeihin, mutta oli riittävän hyvä, että tuli käytetyksi. Ei kuitenkaan sellainen, jonka itse valitsisin itselleni, eli tykkään selkeästi vähän kuivemmista ja jauhemaisemmista tuotteista, tämä tuntui melko miedolle. Ei siis huono, mutta ei erityisen huippukaan.

10. Diago Dalla Palma Vitamina C Brightening & Energizing Mask* oli superkosteuttava ja freesaava kangasnaamio kasvoille. Käytän vähemmän yksittäispakattuja kasvonaamioita lähinnä siksi, että kuoriin pakattu kertakäyttöinen tuote tuntuu epäekologiselta, vaikkakaan en tiedä onko se oikeasti niin. Puoltavana aspektina toki on, että tämänkaltaisilla tuotteilla saa ihan eri tavoin hoitolamaista fiilistä iholle ja oloon kuin perinteisillä naamioilla. Joka tapauksessa tykkäsin itse tuotteista ja iho tuntui hyvälle ja hoidetulle näiden jälkeen. Ehkäpä tällainen on hyvä täydentävä tuote ihonhoitoon silloin tällöin käytettynä.

11. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion kuuluu ihan ehdottomiin luottotuotteisiin. Rakastan näitä silmämeikin pohjustajia, sillä ilman niitä luomivärini ei pysyisi koko päivää niin mutkattomasti paikoillaan kuin näiden kanssa. Pakkauksen suurin fani en kuitenkaan ole, ärsyttää nimittäin, että jo hyvin nopeasti tulee vaihe, jossa primerin saaminen tuubista muodostuu hankalaksi, vaikka sitä olisi runsaasti vielä jäljellä. Pitäisinkin siis vielä enemmän, jos pakkaus päivittyisi vähän käytännöllisempään. Lisäksi suosikkini on ihonvärinen violettipakkauksinen primer, tämä Eden-sävyinen vaalea tuote oli omaan makuun vähän liian vaalea, joskin toimisi hyvin vaikka luomivärin sijaan (ja toki antoi sellaiselle myös kaunista pohjaa). Niinpä palasin tämän loputtua takaisin klassikkoon, eli nudesävyyn.

12. Boho Green Make-up Terra Cotta, sävy Terre de Corse 05 on lyhyessä ajassa kohonnut luottotuotteeksi. Täydellinen ympärivuotinen aurinkopuuteri vaalealle iholle, ja plussaa minimalistisesti helposti kierrätettävästä pakkauksesta. Lisää Boho Greenistä löytyy aiemmasta postauksesta.

13. Yves Saint Laurent Touche Éclat kuuluu luottotuotteisiini, ja lisää tästä YSL:n valokynästä voi lukea täältä.

14. Rimmel Wonder’full Wake Me Up Mascara* on niitä harvoja ripsareita, joiden kanssa olen viime aikoina päässyt loppuun asti. Tosin asiaan on vaikuttanut se, että olen käyttänyt ripsipidennyksiä jo jonkin aikaa. Mutta nyt niistä luovuttuani todennäköisesti myös ripsareita tulee jatkossa loppumaan enemmän. Tässä Rimmelin ripsarissa oli melko täyteläinen ja muhkea harja, mutta koska aine oli koostumukseltaan riittävän kiinteää, ei lopputulos ollut paakkuinen vaan ripsari asettui tosi kauniisti. Hinta-laatusuhteeltaan varsin näppärä ripsari!

15. Keune Lovely Lovender Color Cravingia olen käyttänyt aiemminkin ja pitänyt. Tosin viime aikoina käyttö on harventunut, sillä olen huomannut, että tämä sopii ehdottomasti parhaiten vaalennetuille hiuksille eikä enää niin kun omaa väriä on jo runsaasti. Huipputuote blondille, nykyiseen tarpeeseen ei enää paras.

16. Fudge Luminizer Moisture Boost Shampoo & Weightless Conditioner on mainio shampoo-hoitoainepari. Kosteuttaa kivasti ja sopii kuiville ja karheille hiuksille, sekä pakkasen kuivattamaan pituuteen. Herkästi rasvoittuville ja ohuille hiuksille ei välttämättä paras, mutta kaltaisilleni luonnonlaineisiin ja kuivuuteen taittuvaisille hiuksille mainiot.

17. RFSU Quick Fix Shaving Lotion* on ensisijaisesti intiimialueiden karvanajoon tarkoitettu voidemainen tuote, mutta itse koin tämän supernäppäräksi reissutuotteeksi ihan kaikkeen sheivaukseen. Pieni pakkaus kulki helposti mukana ja oli geelipurkkeja keveämpi ja kompaktimpi. Ajoi siis asiansa mainiosti ja jos sattuu vastaava vastaan, suurella todennäköisyydellä hankin tulevia reissuja silmällä pitäen.

*Saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.