Viime viikko hujahti kalenterimerkinnästä toiseen poukkoillen ja lepoaika jäi liian vähiin, mutta toivottavasti tämä viikko tarjoaa pidempiä yöunia ja mahdollisuuden viettää hetki enemmän koneella, sillä ainakin ne huuto.netin vaatekasat ja -kuvat odottelevat syöttämistään nettiin. Kaikessa tohinassa en ehtinyt edes kirjoitella ajallaan parista tapahtumasta, joissa poikkesin viikolla, Kookengän blogitilaisuudesta sekä New Yorkerin avajaisista.

Myönnettävä on, että en muista milloin olisin viimeksi Kookengässä poikennut, joten nyt oli loistava tilaisuus tutustua valikoimaan ihan ajan kanssa! Väriä ei Kampin Kookengästä puuttunut, kenkiä löytyi varmaan jokaisessa kesän kirkkaassa värissä. Neovärejä, hillitympää korallia, kuumaa fuksiaa, metsänvihreää ja mitä nyt mieli sattuisi halajamaan. Ihanaa kun on tänä keväänä todella kunnolla värejä kaikkialla tarjolla! Itse haikailen erityisesti tumman pinkkien nahka-avokkaiden perään, mutta katsotaan osuuko sellaisia reitille ennen kesää.

Sama juttu kuin Kookengän kanssa, oli matkustaessani metrolla Itikseen, jonne pääkaupunkiseudun eka New Yorker -liike aukesi, en todella pysty muistamaan milloin olisin siellä viimeksi käynyt. Kun nyt satuin olemaan hyvissä ajoin liikkeellä, kuljin kauppakeskusta päästä päähän ja ihmettelin, ihan oli eri liikkeitä kuin silloin kun viimeksi kävin, että vissiin siitä on todella vierähtänyt aikaa. Rakas ja erityisen tunnearvokas helmikorviksenikin tipahti jonnekin matkanvarrelle, joten nyt on Itiksen bulevardit merkattu. Harmittaa vieläkin vietävästi, mutta minkäs teet.

Mutta niin, New Yorker, liikkeissä on tullut useinkin piipahdettua reissun päällä, mutta vaikka en ehkä ihan kohderyhmään koe kuuluvani, löytyy sieltä silti silloin tällöin kivoja juttuja (heh, mistäpä en löytäisi). Nytkin pakkasin kassiini hauskan liukuvärjätyn bleiserin, joten kevätkelejä odotellessa! Itiksen liike on tilava, pari kerrosta vaatteita, katutasossa naistenvaatteet, yläkerrassa miesten- ja nuortenvaatteet. Enkä pelkällä bleiserillä Itiksessä käynnistä selvinnyt, unohduin nimittäin hetkeksi Mangon uutuuksien äärelle ja ajantappo viereisessä Cubuksessa päätyi sekin kassalle. Että ei nyt oikein suju tämä tavaran vähentämisoperaatio…

Mutta nyt alkaa olla aika napsauttaa lompakon nyörit umpeen, sillä edessä odottelee matkakassojen kasvattaminen. Mutta mille matkoille? Niistä lisää myöhemmin!

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Aika herkullisen värisiä nuo korkkarit.. :)

Vastaa

Eikö! Ihanaa kun on kaikkialla jo kesävärit ilmestyneet valikoimiin, ja ihanaa, että niitä värejä on nyt oikein kunnolla tarjolla :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.