Viikonloppu on hujahtanut silmänräpäyksessä, mutta onneksi huomenna saa vielä nauttia pyhäpäivän mukanaan tuomasta ekstravapaapäivästä. Kun joulu meni muissa maisemissa, on nyt päässyt kyläilemään läpi loppiaisviikonlopun, joten tekemisen puutetta ei näinä päivinä todella ole, enkä koneenkaan ääressä ole ehtinyt pahemmin viivähtää. Kun kuvien otto on häkellyttävän harmaan sään myötä edelleen puissa, voi sentään palata vielä matka-asuihin. Tämäkin Dublinin asu oli erään kirkkaan, mutta viileän päivän vaatetus. Helppoa, lämmintä ja mukavaa, niihin kai kitetytyi sen (kuten monen muunkin) reissupäivän asu!

ruudulliset housut 02turtleneck kaulusturtle neckVillapaita: Zara / Housut: River Island / Kaulahuivi: Zara / Kengät: Shoeshibar

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Onpas kaunis toi punainen paita :)

Vastaa

Kiitos kovasti! Se on myös ihanan lämmin, joten erinomainen talvineule :)

Vastaa

Tiedän, että tapanasi on valmistautua huolellisesti matkoja varten, joten osaisitko vinkata jostain hyvästä tietopaketista (matkaopas, internetsivusto tmv.) Irlantiin aikovalle? Innolla odotan postaustasi Dublinista! :)

Vastaa

Itse olen hurahtanut täysin Trip Advisorin käyttöön, sieltä kun löytyy mahin ja kaupunkeihin erilaisia käyttäjien arvoiden perusteella muodostuneita Top -listoja majoituksen ja ravintoloiden lisäksi myös nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin, niinpä Dubliniinkin suunnatessa vilkuiltiin vähän, mitä Trip Advisor vinkkaa matkailijoille :) Muutoin mentiin tällä kertaa hyvinkin rennosti, eikä liikaa ennakolta suunniteltu, mitä nyt vähän googlailtin tunnelmia kaupungista ja lennolla kartoitin vielä viimeisiä ideoita taskukokoisesta matkaoppaasta :)

Juuri sain purettu Dublinin kuvat koneelle, joten yritän pikapuoliin saada rustattua matkakertomuksen tuosta varsin tunnelmallisesta pikkukaupungista! :)

Ihanaa viikonlopun jatkoa!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.