En oikein tiedä mitä ajattelen viime päivien pakkasesta. Pitäydyin näin keveässä aiheessa kuin pakkasissa, vaikka oikeasti mielessäni on ollut vaikka kuinka paljon painavampia ja kookkaampiakin asioita, mutta niiden keskellä tuntuu jotenkin mukavalta hetkeksi unohtua ajattelemaan yksinkertaisia asioita. Niinpä olen miettinyt synttäreitäni (joihin kyllä on vielä hetki) ja kevättä (johon siihenkin on vielä tovi). Kevätmietteisiin on liittynyt pakkaset, vai onkohan pikemminkin toisin päin?

Yleensä en pidä pakkasesta, mutta nyt se on tuonut mukanaan kaksi hyvää asiaa. Ensinnäkin hyytävä merituuli on tiessään. Pakkanen siis tuntuu jopa lempeämmältä kuin menneiden viikkojen (muka) nollakelien säät täällä kotikulmillani. Niin, ja valo. Aurinko on näyttäytynyt tavallista enemmän ja päivä on tuntunut pidemmältä, mikä on vienyt ajatukset kevääseen. Laskeskelin, ettei voi mennä enää kauaa, että lämpötilat alkavat lipua kunnolla plusasteiden puolelle ja kevät oikeasti koittaa. Josta taas päästään synttäreihin, joita tänä vuonna ajattelin juhlistaa.

Näitä kuvia katsoessa tosin kummastakaan ei ole tietoakaan. Kun kuvia yritettiin pari viikkoa sitten ottaa, sää oli kamala. Sekä minä että kaimani olimme umpijäässä, mutta silti päätimme kokeilla, jos nyt yhdet asukuvat vielä saisi. Epäilin, ettei kuvista yksikään olisi ollut käyttökelpoinen, mutta sain sentään ongittua muutaman tähän.

Tosin näen vain sen, kuinka hetken ehdin kuvittella, että sormeni tippuvat kylmästä. Tai kuinka ärtynyt olin itselleni, että luovuin takista yksien kuvien takia, vaikka palelin jo sen kanssa. Mutta sentään asu, tai osa siitä tuli ikuistettua, ja siinä olikin monta elementtiä, joista pidin. Mitäpä sitä ei tekisi blogikuvien takia.

Neule: KappAhl* / Neule: Marks&Spencer* / Polvisukat: Marks&Spencer
*saatu blogin kautta
Kuvat: Anna-Maria K.

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Onpas kivan näköinen ja pirteä yhdistelmä. Ehkä tänään saadaan yhtä upea aurinkoinen pakkaspäivä kuin eilen.

Vastaa

Kiva kuulla, kiitos! :) Voi todella, sää näyttää tänäänkin todella lupaavan kauniille. Valolla on kyllä niin iso vaikutus oloon! Ihanaa päivää! :)

Vastaa

Olet kaunis nainen! Mun mielestä olisi hyvä muistaa että raskauskiloilla on tarkoitus: imetys vie energiaa ja kiloja, jos synnytyksen jälkeen painaisi esim 48kg, tuskin imetys pitkään jatkuisi, kun ei olisi varaa imettää. Tästä puhutaan ihan liian vähän. Lyhyillä naisilla vauvamahat usein tulee tosi eteen kun ei ole muualla tilaa 🙂 sulla on hyvä asenne ollu, se on sen hetken ja sitten helpottaa. Pakko vielä sanoa että elämäsi vaikuttaa melko kiireiseltä ja silti jaksat pääsääntöisesti hymyillä ja pitää huolta itsestäsi ja perheestäsi arvostan suuresti 🙂 mukavaa kevään odotusta! 3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.