Uuteen sopeutuu nopeasti. Tänään herätyskello pirisi puoli kasilta, eivätkä silmät meinanneet pysyä auki, vaikka vielä ihan vähän aikaan sitten moinen arkiherääminen olisi ollut melkein luksusta. Nyt kunnon heräämiseen tarvittiin Ekbergin aamiaisherkkuja (jotka eivät petä koskaan) ja kolme kuppia kahvia. Niin, ja tietenkin häkellyttävän ihana auringonpaiste, joka pursusi Ekbergin suurista ikkunoista sisään vaaleaan kauniiseen saliin. Tilaan sopi täydellisesti hempeät ja herkät KappAhlin Vintage Stories -malliston vaatteet ja kevätuutuudet, joihin kävin tänään tutustumassa. Tuttuun tapaan Vintage Stories pursusi keveitä materiaaleja, vaaleita värejä ja ripauksen romantiikkaa.

kappahl vintage stories 1kappahl vintage stories 22 kappahl vintage stories 2kappahl vintage stories 8

Esillä oli myös kierrätysmateriaalista valmistettuja kukkakuosisia ja koralliseen pinkkiin taittuvia kesäasuja sekä erityisen herkullisena bonuksena raitakuosisia rantavaatteita. Omaa silmää miellytti eniten juuri raita ja värit, ja aivan erityisesti asusteet ja korut, jotka saattavat houkutella ostoksille myöhemmin keväällä, kun kesämallistot rantautuvat liikkeisiin. Rantahattu ja sopivan särmät helmikorut istuisivat moneen lomalookiin kivasti.

Satiinia ja pitsiä yhdistelevät Fifty Shades of Grey -alusvaatteet huokuivat eniten vintagea, valkoiset keveät kesävaatteet ja hapsulaukut taas tavoittelivat rentoa ja mukavaa kesälookia. Voin kuvitella Vintage Stories -malliston omenapuiden alle vehreään kesäpuutarhaan tai rentoon rantapäivään, mutta itse ehkä poimisin vaatteen tai asusteen sieltä ja toisen täältä, yhdistäen ne klassiseen kokonaisuuteen tai skarppeihin korkoihin. Vaikka mitä korkoihin tulee, minäkin kai taivun vaikkakin hitaasti, sillä viimeistään nyt rantahenkeä tunnelmoidessa ajattelin, että täksi kesäksi olisi kiva saada espadrillokset. Mies sellaisia etsi jo viime kesänä, mutta itse taidan vasta tänä kesänä hypätä mukaan espadrillosmaniaan. Kauaksi ei onneksi tarvitse lähteä kalaan, sillä nämä rennot kesäkengät kuuluvat myös KappAhlin kesään.

kappahl vintage stories 11 kappahl vintage stories 14 kappahl vintage stories 21kappahl vintage stories 13vintage stories 2014

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Onpa upeita vaatteita ja erityisesti alusvaatteita!

Vastaa

Ehkä se on talvesta tarpeeksi saanti tai ihan vain kesän kaipuu, joka saa nyt kaiken keveän ja kesäisen näyttämään aivan erityisen houkuttelevalta – kesällä sitten voikin taas kuolata syysvaatteiden perään ;)

Vastaa

Ihana mallisto juuri kesään sopiva

Vastaa

Niinpä, todella ihanan kesäinen ja raikas :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.