Olen viimein saanut käyntiin projektin syöttää kieroon lähteviä vaatteita Huuto.netiin, niinpä ilta on vierähtänyt vaatekuvia kahlaten ja mittoja ottaen. Ilokseni voin siis hihkaista, että eka erä vaatetta on nyt huudettavissa täällä. Lisää tulee vielä, kunhan ehdin/jaksan, toivottavasti vielä viikonlopun aikana. Huikkaan sitten kun täydennys on tapahtunut.

Osa vaatteista päätyy suoraan kirpparille, ystävän kanssa on varattu pöytä itsepalvelukirppis Kaivarin Kanuunaan toukokuulle. Sinne vien sellaista, minkä postittaminen on hankalaa tai postikulut tuntuvat nousevan muuten vain kohtuuttomiksi, ja toki sellaista mikä vaatii enemmän sovittelua, kuten kasan kenkiä. Siitäkin tosin ilmoittelen kunhan on ajankohtaista. Nettiin päätyy vielä vaatetta, kasa huiveja ja joitain laukkuja, sekä mahdollisesti muuta asustetta. Heh, kirppispino tuntuu kasvavan jatkuvasti, mutta  onhan se mukava saada tilaa vaatekaappiin! :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Vähän on itsehillintä koetuksella, kun selaa noita kohteita. Aargh! :D

Vastaa

Hih, täällä on luopumisen tuskaa – tekisi mieli kaivaa kirppiskasasta vaatteita takaisin kaappiin, mutta mitäpä niitä siellä hauduttamaan, mieluummin tekee tilaa uudelle ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.