light pink coat 03cSunnuntaina Uudessakaupungissa tuli lunta kunnolla ja maisema näytti maagiselta. Vaikken erityisesti pidäkään talvesta, on pehmeän puhtaasta lumimaisemassa kyllä jotain erityisen viehättävää. Helsinkiin palattua ulkona näyttikin vähän toiselta, mutta ehkäpä tännekin pian saapuu lumi valoa tuomaan.

Talvipukeutuminen vaatii vielä totuttelua, mutta kylmää kautta silmällä pitäen olen haalinut kaappiini pehmeitä neuleita ja neulemekkoja, joista uusi suosikkini on tämä vaaleanharmaa. Selkä näkyy huonosti kuvissa, mutta pääntie on takaa syvään uurrettu ja tuo muuten umpinaiseen ja lämpöiseen malliin vähän kepeyttä.

light pink coat 02light pink coat 17

light pink coat 9light pink coat 10

Takki: Zara / Huivi: Etcetera / Neulemekko: Gina Tricot, saatu blogin kautta / Nilkkurit: Vic / Laukku: Marc Jacobs

Katso myös nämä

18 comments

Vastaa

Täälläkin on niin ihanan talviset asukuvat, oliks tää Fazerin sinisen mainoksesta? ;D Kaunis asu ja leidi.

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Vastaa

Hihi, kiitos kovasti <3

Vastaa

Vaaleanharmaa on tällä hetkellä mun lempiväri ja tää sun mekko ihan ehdottoman kaunis <3

Vastaa

Samoin, mä olen kanssa ihan hurahtanut vaaleanharmaaseen! Ihana väri!! <3

Vastaa

Ihana mekko ja kokonaisuus! Silmämeikkikin mätsätty sävy sävyyn mekon kanssa ;-) Toi Zaran takki on myös ihan kuolattavan suloinen, mutta tiedän omat rajoitteeni, enkä tällaisena sotkupetterinä voi unelmoidakaan valkoisesta takista. Mutta kaunis, ah niin kaunis se on!

Vastaa

Voi kiitos! Ihana kuulla, että toimii!! :) Ihmettelen, miten itse (tavallisesti hyvinkin paljon sotkevana) onnistun yleensä juuri vaaleat vaatteet pitämään siisteinä – ehkä niitä vain alitajuisesti varoo enemmän tai sitten kyse on vain hyvästä onnesta! ;)

Vastaa

Niin upea asu ja maisema kuin postikortista. Tyylikäs kokonaisuus.

Vastaa

Kiitos kovasti!! <3

Vastaa

Aivan ihania kuvia ja tyylikäs asu! <3 Unohdan aina käydä blogissasi uudessa osoitteessa, täytyypä urakoida useammat jutut!

Vastaa

Kiitos kovasti ja aivan ihanaa kun nyt löysit blogiini!! <3

Vastaa

Kaunis asu ja harmooninen tunnelma kuvissa. Minä vaan en kuuna päivänä tarkenisi talvella noin vähillä tai ohuilla vaatteilla, varsinkaan jaloista. Siksi en koskaan käytä mekkoja talvella tai jos erehdyn, niin pakko laittaa alle sukkahousujen lisäksi farkut. Olen siis todellinen vilukissa ja ehkä myös mukavuudenhaluinen, en viitsi palella ulkonäön takia.

Vastaa

Kiitos kovasti! Mulla on sama juttu, olen todella vilukissa, mutta mulla on ihan toisin päin, jotenkin tunnen oloni yleensä lämpimämmäksi hameessa (ja lämpimissä sukkiksissa) ja olen kovasti yrittänyt pohtia mistä se johtuu, laitanko ehkä housujen alle liian vähän lämmikettä vai lämmittääkö sääret toisiaan paremmin hameen alla vähän kuin sormet lapasissa sormikkaisen sijaan? Tiedä tuosta, mutta joka tapauksessa en itse ole mieltänyt hametta koskaan viileäksi vaihtoehdoksi (toki liian ohuilla sukkiksilla tai ilman sukkiksia kyllä) ja samoin myös mukavammaksi päällä – se on varmasti tottumiskysymys :)

Vastaa

Ehkä toisilla on yksinkertaisesti parempi verenkierto jaloissa eivätkä palele niistä niin helposti. Tarkoitin vain, että itse en tarkenisi pelkästään noin ”ohuilla” sukkiksilla edes nytkään, vaan pitää olla myös farkut jalassa. Tosi kylmällä pakkasella vedän vielä pitkät säärystimet niiden alle. Minkä vuoksi talvifarkut saavatkin olla vähän väljempää mallia eikä mitään tiukasti sääriä nuolevaa mallia.

Vastaa

Kauniita kuvia ja nätti asu! :)
Minullakin oli sunnuntaina vähän samantapainen mekko päällä!

Vastaa

Kiitos paljon :) Vastaavat mekot sopivat kyllä täydellisesti tähän kauteen! :)

Vastaa

Sulla on aina niin upeat kuvat, mutta nämä olivat jotenkin erityisen pysäyttävät <3 Huh!

Vastaa

Voi kiitos ihana <3

Vastaa

Voi miten kauniita kuvia ja tuo asu on kuin tehty taustalla näkyvään maisemaan! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.