Mulla on tänään olut älyttämän inspiroiva päivä. Sain kuin sainkin aiemmin mainitsemani työproggiksen kursittua kasaan h-hetkeen mennessä ja puurrettuani viimeiset pari kuukautta uusia nettisivuja työpaikalleni, on ihan mieletöntä viimein saada kättenjälki julki. Kaiken kaikkiaan äärimmäisen mielenkiintoinen sekä opettavainen projekti!

Iltapäivällä istuin ystävän kanssa kahvilla pitkään ja purin pöydälle mielen hajanaisia palasia. Mieltäni on kalvanut viime aikoina iso kokonaisuus, jolle en vain ole tuntunut löytävän riittävän oikealta tuntuvaa lähestymistapaa, mutta kuten niin usein, asioiden ääneen sanomisella on tapana auttaa. Kuin huomaamatta alkoi mielessä kirkastua ajatus siitä, mitä oikeastaan pitäisi tehdä ja syyskooman keskellä pieni energiapiikki nosteli päätään. Eiköhän kaikki siis tälläkin kertaa loksahtele uomiinsa, mutta ei itsestään, joten ei muuta kuin konkreettisia suunnitelmia laatimaan!

Tämä asu on parin viikon takaa, silloin kun vielä tarkeni bleiserillä.

polvisukat 17polvisukat 8polvisukat 10Pusero: Uniqlo / Bleiseri: H&M / Nahkahame: Odd Molly, saatu blogin kautta / Polvisukat: H&M / Laukku: Michael Kors / Kengät: Wonders
Kuvat: Ansku / Peace & Style

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Tykkään! Tää on leikkisä, kiitos polvisukkien ja hamosen. Pidän myös niistä Kapteeni Koukku -fiboista, joita pusero ja jakku mussa herättävät. Kokonaisuus on ilo silmälle.

Vastaa

Jee, ihana kuulla, että toimii! Ja hih, ihana tuo Kapteeni Koukku -fiilis :D

Vastaa

Mä olen ilmeisesti käyttänyt kommenttikiintiöni täyteen, koskapa Patarei-postaus ei avaa kommentointimahdollisuutta. Aattelin vaan sanoa, että olet urhea tapaus, kun kävit siellä vankilassa. Mua ei vastaavaan paikkaan saa kirveelläkään, sillä menettäisin yöuneni VUOSIKSI. Olen käynyt useasti Saksassa ja asunut siellä yhden kesän, mutta keskitysleirireissulle mua ei saisi mikään mahti maailmassa. Tuo vankila olisi mulle jo ihan sydänpysähdyksen paikka. Kuvasi pysäyttävät jo mun hengitykseni siksi ajaksi, kun niitä katselen.

Vastaa

Voi eikä, mitä ihmettä? Kävin katsomassa, että olenko sulkenut vahingossa kommentoinnin tai tehnyt jotain muuta hassua, mutta en ainakaan huomannut. Vitsit, onpa kummallista!

Ymmärrän niin hyvin, mulla olisi noiden keskitysleirien kanssa just noin, ne jäisivät todella kummittelemaan mieleen! Tämä vankila vielä meni kun oli rentoa seuraa ja jotenkin leppoisa tunnelma, mutta jos olisi jäänyt yhtään syvemmin asioita mietitmään ja antanut mielikuvitukselle vallan, olisi voinut jäädä hyvinkin erilainen fiilis paikasta! :)

Vastaa

Voi kun on kaunis asu. Todella ihanasti sopii noi polvisukat asuusi. Mii laaiikkk..

Vastaa

Jee, kiva kuulla, että tykkäät!! Kiitos :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.