Onhan kalentereihin merkattu huominen I love me -messujen kirppis? Minä ja 11 muuta bloggaajaa siis myymässä koruja, asusteita, kosmetiikkaa ja vaatteita klo 16-18 Messukeskuksen hallissa 1, joten tulkaa paikalle jos vain suinkin ehditte (ja varatkaa käteistä mukaan)! :)

Päivän asu on oikeasti viikon takaa ja kuten näkyy, yksi lempiväreistäni, eli viininpunainen on palannut pukeutumiseen pienen kesätauon jälkeen. Parhaillaan haussa on burgundinpunainen pusero, mutta sen suhteen ei ole vielä tärpännyt, ja oikeastaan tummanpunainen hamekin olisi aika kiva. Tässä tapauksessa väri pääsee oikeuksiinsa lempeän harmaan rinnalla, ja erityisesti viininpunaista huulipunaa pitäisi muistaa käyttää useamminkin!

ruutubleiseri 26ruutubleiseri 43ruutubleiseri 23ruutubleiseri 37ruutubleiseri 12ruutubleiseri Bleiseri: Zara / Neule: Lindex, saatu blogin kautta / Hame: Vero Moda / Nilkkurit: Vic / Laukku: Marc Jacobs

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Ihana bleiseri :) Juuri sopiva määrä väriä yhdistettynä punattuihin huuliin, toimii!

hanna
http://www.hannamariav.com

Vastaa

Kiitos kovasti! Ihana kuulla, että toimii :)

Vastaa

Ihana asu kokonaisuudessaan, mutta jos jokin erityisesti kiinnitti huomioni, niin se on tuo huulipuna. Näyttää todella hyvältä vaaleuttasi vasten. Viininpunainen on väri, josta itsekin tykkään. Jospa se löytäisi tiensä myös huulille nyt syksyn aikana :)

Vastaa

Kiitos kovasti, kiva kuulla, että toimii! Pitäisi käyttää useamminkin vähän rohkeampia huulipunasävyjä, muttta niin helposti tulee päädyttyä helppoihin neutraaleihin väreihin :) Tämä huulipuna on MACin valikoimasta ja pysyvyys sekä pigmentti on ihan huippuluokkaa!

Vastaa

Ensimmäisenä silmiini osui tästä kokonaisuudesta tuo huulipuna – aivan älyttömän kaunis sävy ja sopii sulle todella upeasti! :)

Vastaa

Oi kiitos, ihana kuula, että sopii!! :)

Vastaa

Vau, upea asu ja kokonaisuus, kuten aina. :)

Vastaa

Oi kiitos!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.