Rakastan viikonloppuaamujen kiireettömyyttä ja rennon vapaapäivän kruunaa hyvä aamupala, jolla jaksaa pitkälle päivään. Toisinaan tulee lähdettyä ulos brunssille, mutta vielä useammin katettua kotona ruokaisampi aamiainen viikonlopun kunniaksi. Tosin kovin mukavuuden haluisena olen jo todella pitkään miettinyt, miksei kukaan tarjoa valmista aamiaista kotiin kuljetettuna (ilman pitkää ennakkovaroitusta ja kohtuullisin toimituskuluin, tietenkin).

Selvästi joku on kuullut äänettömät toiveeni (vaikka aika kauan siinä menikin!), sillä pari viikkoa sitten hoksasimme Foodoran alkaneen toimittaa alueellemme, mikä oli todellakin tervetullut lisä (erityiskiitos myös kohtuullisesta, 3,90 euron, toimitusmaksusta ja todella nopeista toimituksista). En edes kehtaa myöntää kuinka monta kertaa ollaankin parin viikon aikana käytetty Foodora, tai noh, oikeasti olen vain ehtinyt jo seota laskuissa, mutta joka tapauksessa, meistä tuli kertaheitolla kanta-asiakkaita, enkä malta odottaa, että valikoima laajenee entisestään.

aamiainen 3

Tällä viikolla bongasin valikoimasta Tin Tin Tangon, yhden kantakahviloistani Helsingissä, eikä vähiten mainioiden aamiaissettien myötä, ja olin haljeta riemusta kun tajusin, että heidän valikoimastaan löytyy Foodoran kautta tilattuna yksi aamiaiskokonaisuus kotiovelle toimitettuna (kyseisen alueen asukkaille). Ihan parasta!! Niinpä me tänä aamuna herättyämme klikkasimme aamiaiset ostoskoriin ja ne saapuivat puolen päivän hujakoilla, mitä luksusta! Nostelin paperikassista tuoreet sämpylät lisukkeineen, pehmeät croissantit, smoothiet ja mehut. Itse keitettiin kylkeen kananmunaa ja kahvia, ja nautittiin helpot aamiaiset lauantain kiireettömyydestä.

Koska ilmeisesti ikinä ei voi olla täysin tyytyväinen, niinpä minkäkin toivon vähän lisää – eli en panisi pahitteekseni useampia vaihtoehtoja ja tuskin olisi iso lisä pistää kokonaisuuteen keitetyt kananmuna ja miksei vaikka kahvitkin, toisaalta jälkimmäiset hoituvat kyllä näppärästi kotikeittimelläkin. Joka tapauksessa olen ihan varma, että tätä ”brunssipalvelua” tullaa käyttämään toistekin ja tietty myös Foodoraa muutenkin, suosittelen tsekkaamaan palvelun jos ei ole tuttu! Tällä hetkellä tosin palvelu taitaa toimia varsin rajatuilla alueilla, mutta laajenee toivottavasti pikkuhiljaa, meidänkin kotikulmat tulivat vasta vähän aikaa sitten palveluun mukaan.

Toinen asia, mistä olen jo pitkään haaveillut, on kiva kahvila tai leipomo omille kotikorttelin kulmille. Vaikka asumme Töölössä, on kotikulmamme siinä mielessä väliin putoaja, että alueen tuntuu olevan valloittaneet intialaiset ja kiinalaiset ravintolat, mutta kahviloista on huutava pula. Lähimmät oikeasti varteenotettavat tuntuvat sijaitsevan Töölöntorilla (eli liian kaukana siihen, että viitsisi yöpaidassa ja pörrötukassa lähteä hakemaan herkkuja kotiin) tai sitten kauempana Manskua toiseen suunta. Esimerksi Bon Temps Café voisi vaikka muuttaa lähemmäksi tai Tintti avata sisarkahvilan vaikka heti alakertaamme. Lupaan ryhtyä kanta-asiakkaaksi! :)

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Wau mikä palvelu, aika jees! Toivottavasti kauppa kävi perjantaina hyvin, pääsit mun messukuviin blogiin. :)

Vastaa

Todellakin aika luksusta saada aamiainen laiskana vapaapäivänä kotiovelle :D Oi, täytyykin käydä kurkkaamassa blogiasi!

Vastaa

Ei Bon Temps saa muuttaa, kun se on niin lähellä meitä ;) On kyllä todella kiva paikka ja tosiaan alle puolen kilsan päässä kotoa.

Vastaa

Hihi, ehkä mun pitäisi sitten vaan suosiolla muuttaa lähemmäksi ;) Bon temps on kyllä ihana!

Vastaa

Kuulostaapa hyvältä palvelulta. Pitänee katsoa, että onko saatavilla gluteenittomia tuotteita.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.