Juhlat, ensin pitkä rupeama valmisteluja ja sitten ne ovat ohi silmän räpäyksessä! Mutta hauskaa oli ja ehkäpä juuri siksi aika lensikin? Jännitin tarjoiluja ja ennen kaikkea niiden riittävyyttä, mutta kävikin niin, että arvioin kulutuksen reilusti yläkanttiin ja nyt meillä on jääkaappi täynnä kaikkea eilen esillä ollutta. Poikkeus oli poro- ja lohirieskarullat, joita kiitos teidän vinkkienne päätin väsätä. Noudatin Kinuskikissan ohjetta sillä erotuksella, että pororulliin lisäsin rucolaa. Ja voi että, ne olivat niin helppoja tehdä! Ekan rieskalevyn kyllä sössin, mutta kun tajusin kiertää rullan tiiviimmäksi, loput sujuivat sukkelasti. Ja niistä tykättiin! Erityisesti pororullat keräsivät kehuja ja ne olivatkin ainoa tarjoilut juustojen ohella, josta ei jäänyt mitään jäljelle – ehdottomasti siis tehtävä toistekin. Itse tosin en kaiken juhlahumun keskellä ehtinyt maistaa oikeastaan mitään, mutta onneksi tänään voi hyvällä omalla viettää rääppiäisiä miehen ja yökylään jääneen kauempaa saapuneen vieraan kera!

birthday cake 4

Melkein kokonaan katosi myös synttärikakku, vaikka olin varmuuden vuoksi tilannut viidelletoista hengelle täyteläisen 20 hengen kakun. Vaikka ensin meinasin päätyä suklaakakkuun niin lopulta valkkasimme Macadamian & Caramel Nude -kakun, joka oli kuin pieni taideteos ja lisäksi tietty äärettömän herkullinen. Se saapui somassa pahvirasiassa ja korkeaa kakkua koristi kullatut hedelmät sekä marjat (kaikki syötävää) ja yksi ylväs kynttilä toi synttärifiilistä talviseen ilmeeseen. Voin siis lämpimästi suositella sydämellisen pariskunnan pitämää CutiePieta ja jos haluatte kuolata kakkuihanuuksia, kannattaa ehdottomasti kurkata kyseisen firman instasivua (@cutiepiebaking).

nicolas feuillatte 2juhlat 2cutiepie

Ja mitä olisikaan juhlat ilman kunnon juotavaa? Viimeistä pisaraa myöten kului myös elegantit Nicolas Feuillatten Brut Chardonnay shampanjat* joiden klassinen ja häivähtävän kukkainen maku kruunasi juhlat. Kuplivalasi oli myös loistava tapa toivottaa vieraat tervetulleiksi ja johdattaa juhlafiilikseen. Kelpaisi tosin tänäänkin, sillä siivottavaa (ja syötävää) riittää, mutta ehkäpä kuitenkin uusiksi sitten Uutena Vuotena.

birthday cake 5juhlatnicolas feuillatte 4

Kaiken kaikkiaan ainakin näin omasta mielestä onnistuneet juhlat, mutta siitähän tietenkin on kiittäminen vieraita, jotka tunnelman tekivät! Juhlahumu tosin jatkuu, miehen nelikymppisiä juhlitaan vielä sukulaisten kesken tapaninpäivänä ja virallisena päivänä ensi lauantaina ihan kahdestaan. Varsinainen juhlaviikko!

*shampanjat saatu blogin kautta

Psst. Mieletön osanotto ollut kosmetiikkapaketin arvontaan! Vielä ehtii mainiosti osallistua ja voittaja selviää heti huomenna. :)

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Aivan huikean kaunis ja hieman erilainen kakku! <3

Vastaa

Eikö olekin! Tykkäsin tästä sekä ulkonöltä että maulta ihan hirveästi! Voi kun osaisi itsekin tehdä :)

Vastaa

Wau mikä kakku, upea! Ihanaa uutta viikkoa juhlien jälkeen!

Vastaa

Eikö olekin upea! Ja maultaan myös ihan hillittömän hyvää, nam! Kiitos kovasti, ihanaa joulua sinulle :)

Vastaa

Oi miten upea kakku! <3

Vastaa

Niinpä! Ja mikä maku, nam <3

Vastaa

Wau! Ihan mieletön kakku!
Meillä juhlittiin lauantaina pikkusiskon kolmekymppisiä ja aika reilusti jäi ruokaa täälläkin… Tietääpähän mitä syö seuraavat päivät :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.