Rämmittiin juuri lumipyryn saattelemana kotiin elokuvista ja vaikka kylmät lumihiutaleet hivuttautuivatkin inhottavasti sisään kaulahuivin reunasta, täytyy lumi silti toivottaa lämpimästi tervetulleeksi etenkin näin joulun alla! Toivottavasti pysyy, sillä valkoinen joulu jos mikä olisi aika ihana asia! Meillä on jouluvalmistelut jo aika hyvin pulkassa, tai jos rehellisiä ollaan, niitä kertyy aika vähän kun viettää joulun muiden nurkissa, mutta lahjaostokset ja sen sellaiset on jo tehty. Hyvä niin, eipä tarvitse kuluttaa mieltä viime hetken ruuhkissa.

Tänä vuonna toimin lahjojen suhteen vähän toisin kuin aiemmin, päätin nimittäin, etten ota mitään stressiä tai aseta lahjanhankkimispaineita. Niinpä olen hankkinut pienet lahjat vain perheelle ja muilta osin päätynyt muutamiin spontaaneihin muistamisiin ihan vain koska just sillä hetkellä on tehnyt mieli. Taidan ottaa tavaksi myös muina jouluina, lahjastressi vähenee nimittäin kummasti. Oikeastaan olisin halunnut muistaa vielä muutamaa muutakin jotenkin pienesti, mutta joulunalusaika meni niin nopeasti, että se vain jäivät. Toisaalta, miksi rajoittaa muistamisia vain jouluun, yhtä hyvinhän ajatusta voisi toteutaa ympäri vuoden ja levittää hyvä fiilistä pienillä yllätyksillä silloin kun siltä tuntuu.

ruskeat saappaat 6ruskeat saappaat 23ruskeat saappaat 2ruskeat saappaat 20Neule: Zara / Farkut: Zara / Kengät: Billi Bi, saatu blogin kautta

Kiitos ihan huikeasta osan otosta kosmetiikkapaketin arvontaan! Arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Neiti S. Onnea! Laitathan osoitteesi s-postiini, niin pistän paketin matkaan. :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Olen itsekin vähentänyt tänä jouluna huikeasti lahjojen antamista ja stressi on myös paljon pienempi. Kummilapsille ja sukulaisten lapsille tulee annettua lahjoja, kun ollaan joulu osan kanssa yhdessä, mutta esimerkiksi ystävien kanssa ei olla paketteja enää jaeltu :) Tänä vuonna sovittiin myös poikaystävän kanssa, että jätetään väliin kun ollaan päästy tekemään monia kivoja juttuja näin joulun alla. Olen kyllä kuitenkin ihan superjouluihminen eli ei lahjojen vähentäminen tarkoita joulumielen vähentämistä.

Kivan rento asu, harvemmin näkee päälläsi tämmöistä. :) Toi lumi on ihanaa! Kunhan ei pyrytä koko ajan!

Vastaa

Sama juttu! Lahjojen vähentäminen ei todellakaan tarkoita joulumielen vähenemistä :) Ehkäpä itse asiassa jopa päinvastoin, sillä mitä vähemmän menee hikoillessa jouluostoksilla, sitä enemmän tilaa on fiilistellä tunnelmaa ja tehdä joulu mielen täyttämiä ex tempore muistamisia ja hankintoja! :)

Aivan ihanaa joulua sinulle!! <3

Vastaa

Hei, olipa mukava yllätys lukea oma nimimerkki postauksen lopusta! :) Kiitos paljon! Laitoin sinulle sähköpostia.

Vastaa

Jee, kiitti! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.