Olen alkanut toistaa itseäni, tai siltä ainakin vahvasti tuntuu. Vielä kukaan ei ole huomauttanut asiasta, mutta pidän sitä vain ajan kysymyksenä. On nimittäin jotakuinkin kolme asiaa, joista nykyään puhun. Yksi on tämän ja tulevan vuoden matkatoiveet (siitä puhe mistä puute siis), toinen on siirappisen motivoitunut oloni, sellainen kesto flow-tila, jollainen parhaillaan kannattelee arkeani (eli sydämiä näkevän ihmisen muiden korviin äärettömän tylsää ja itseään toistavaa höpinää), ja kolmas on kaikki punainen (mikä ihana väri!).

Puhuinkin jo punaisesta laukusta (ja saattoi olla, etten kyennyt enää hillitsemään itseäni vaan tilasin erään, jonka nyt toivon olevan luonnossa juuri se oikea sävy), mutta haluaisin ehdottomasti kaappiini lisää punaista. Mielellään nyt heti. Näin alkuun laukun ohella bleiserin, korkkarit ja klassisen arkimekon. Täydellinen punainen polvimittainen hamekin olisi erittäin tervetullut lisä. En ymmärrä miksi puhdasta ja yksiväristä punaista on kaupoissa noin niin kuin yleisesti ottaen niin vähän, onhan se kuitenkin ihan perusväri. Mutta ehkäpä tilanne muuttuu tänä keväänä kun värejä muutenkin tuntuu olevan runsaasti mallistoissa? Toivotaan, sillä en tiedä kuinka pitkään kestän elämää ilman punaista. Vähän kaipuutani lievittelin jo eilisellä asulla, mutta toivottavasti se on vasta alkua ja seuraavina kuukausina kyseistä väriä nähdään asuissani paljon!

lindex huivi 7lindex huivi 11lindex huivi 01lindex huivi 02lindex huivi 19Takki: Oasis / Pusero: ASOS / Huivi: Lindex / Hame: Zara / Laukku: Marc Jacobs / Nilkkurit: Shoeshibar
Kuvat:
Ansku (joka kesti eilen kunnialla vuodatustani kaikista näistä päivieni polttavista aiheista <3) / Shoe Lover

Katso myös nämä

13 comments

Vastaa

Taas niin ihana asu ja ihanat kuvat! <3
Tulee itsellekin hirveä asukuvakuume, kumpa nyt paranisin kunnolla niin pääsisin taas ihmistäytymään asukuvien muodossa!!

Vastaa

Oi kiitos Reetta!! Pikaista paranemista, toivottavasti nähdään pian <3

Vastaa

Toivon samaa! <3 Laitan sulle vielä tällä viikolla faceen viestiä parista päivästä joina oon tulossa Helsinkiin. :)

Vastaa

Oi joo, laita! <3

Vastaa

Punainen on ihan mahtava väri, piristämään ja tekemään kauniin kokonaisuuden myös. Minä taisin sanoa, että punainen laukku ei ole mun juttu. Postissa on tulossa yksi, täydellinen vanhemman mallin Longchamp. Että ainakin koko ja malli on oikea, nyt vaan sitten… jos se ei toimi, niin sitten voin unohtaa punaiset laukut. Että täällä semmoinen ikuisesti punaisen laukun kanssa painiva ;)

Vastaa

Niinpä, punainen on kyllä tosi nätti! Sulle sopii kanssa ihan mielettömän hyvin – punainen näyttää mun silmiin jotenkin erityisen hyvältä vaaleiden hisuten ja ihon parina!

Voih, en malta odottaa että uusi laukkusi vilahtaa blogissa! Ja samalla jännään omaa laukkuani – kun netin kautta tilaa ei voi olla yhtään varma sävystä, niinpä pitkään arkailinkin kun tässä tapauksessa on vähän hankalampaa palautus, mutta lopulta en voinut vastustaa kun kuvissa näytti niin hyvältä! Saas nähdä, millaiseksi käyttöaste kehkeytyy! :)

Vastaa

Punainen on niin ihana väri ettei haittaa yhtään vaikka hehkuttaisit joka ainoassa postauksessa! ;) Näyttää tosi kivalta sinun päälläsi eikä onneksi aiheuta yhtään joulu-fiiliksiä. :)

Vastaa

Ihana, että tykkäät kanssa! Ja kiva kuulla, että toimii <3 Ihan totta, että pienenä riskinä joulutonttufiilis, ja vaikka joulusta pidänkin, niin ehkä se ei ole se tunnelma, jota asuihin kaipaa – ainakaan näin kevätkautena :D

Vastaa

Minäkin olen etsinyt punaista laukkua ja löysinkin sellaisen, pikkuisen ja kätevän Furlalta ja ja myös rannekkeen. Näet ne blogissani:)punainen on niin pirteä ja reipas väri!

Vastaa

Ooh, Furlalla on kyllä kanssa niin ihania laukkuja! Täytyypä käydäkin kurkkimassa blogiasi <3

Vastaa

Mä komppaan nyt tota Miinaa, sillä katsellessani näitä kuvia ajattelin, että tasan ei käy taaskaan onnen lahjat, eli mä näyttäisin tuossa huivissa taatusti joulutontulta, mutta sinä et. Kokonaisuus on Raikas isolla ärrällä.

Vastaa

Haha, kiitti! En itse asiassa tajunnutkaan punaisen sokaisemana tässä, että miten jouluinen väri se oikeastaan on. Ou nou, toivottavasti nyt ei ala mieli kehittämään joulufiiliksiä aina kun tästä eteenpäin näen punaista :D

Vastaa

No, eihän punainen itsessään ole joulujuttu. Harmaaseen yhdistettynä usein kyllä, mutta just totesin, että sun asusta ei silti tule yhtään joulufiilis vaikka värivalintojen puolesta VOISI tulla.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.