En voi sietää huulikiiltoja. Vahva ilmaus, mutta mitä sitä kaunistelemaan. Huulilakat taas on jossain välimaastossa, jota en ole vielä oikein osannut sijoittaa pitämiskartalleni, niinpä olen varovaisesti tunnustellut, voisiko niistä olla johonkin.

Kaksi blogin kautta saamaani ovat olleet niin herkullisen väriset, että päätin antaa mahdollisuudet. Ensi kokeiltu, YSL:n huulilakka oli kaikkea muuta kuin odotin, superpitävä, ei yhtään tahmainen ja huulilla niin kevyt, että hetkittäin luulin sen jo valuneen pois, mutta peili todisti muuta.

Sen myötä uskalsin avata jo hetken pöydällä pyörineen ja värinsä puolesta vanginnen Clinique Pop Lacquerin (sävy Happy Pop), joka taas oli selvästi enemmän kiiltomainen. Hurmaavan pigmenttinen, miellyttävä levittää ja sensuellin kiiltävä. Kääntöpuolena taas vähän tahmea (ei siis pitkähiuksisen tuulisen päivän huulituote), eikä niin kauaa yhtä intensiivisenä pysyvä. Toisaalta positiivisena puolena kului kauniisti eikä levinnyt. YSL:n kohdalla olin siis myyty, tästä en vielä ole päättänyt, mutta aion jatkaa testailua, sillä väri on ihana!

Mitä tulee kukkakuoseihin, jo kaksi ihmistä on lyhyen ajan sisään heittänyt ilmaan kysymyksen, vietänkö parhaillaan jonkinlaista kukkien yltäkylläisyyden kautta. Tai pikemminkin se on havainto, niiltä jotka ovat nähneet kotonani rekillä roikkuvia vaatteita. Kukkia, paljon.

Ensin taisi olla vain pieniä kukkia, mutta nyt kesää lähetessä kuosit ovat vahvistuneet ja kuvioinnit kasvaneet. Mutta kukat, ne selvästi on se juttu, ja pitämisasteikkoni kärjessä.

Viimeisin hankintani on tämä hame, joka on jo lyhyen ajan sisään ollut tiuhaan päällä. Minkä kanssa se ei kävisi? Denimpusero, musta toppi, raitapaita, kauluspaita – kaikki toimii! Jos siis tässä lookissa on jotain tavallisuudesta poikkeavaa, ei pelkästään oranssinpunainen huulilakka vaan myös näyttävät korvakorut (milloin muistatte viimeksi kiinnittäneenne kuvissani huomiota korvakoruihini?), niin kukkahame palauttaa tuttuuden.

Myös kuvien musta Samsoe&Samsoen trikoopaita on ihan lemppareita. Omistan niitä itse asiassa kaksi, mustan ja valkoisen, ja molemmat on ympärivuotisessa käytössä. Superlaadukkaat!

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Oi miten kaunis kokonaisuus! Hame on aivan ihana ja nuo korvikset viimeistelee kivasti koko asun :) Mäkin ihastelin tänään Sokoksella kukkakuoseja, varsinkin niitä tosi rohkeita väriyhdistelmiä. Olisi tehnyt mieli hamstrata vaikka mitä.

Vastaa

Oi kiitos!! Mä olen niin hurahtanut erilaisiin ja erivärisiin kukkakuoseihin, että joudun ihan hillitsemään itseäni, etten kiikuttaisi jokaista hetken ihastusta kassalle. Heh, ehkä tämä innostus on jokin vastareaktio tympääntymiselle talvipukeutumiseen. Sitä todella kaipaa jotain muuta kuin mustaa ja paksuja kerroksia :)

Vastaa

Kukkia! Kiilto on mullekin vähän vieras asia, mutta kai sitä hiljalleen lämpenee… Tai sitten ei! :D Mutta nää sun kukkamekot ja hameet on ihania!

Vastaa

Hih, mä niin ymmärrän tuon kiiltoskeptisyyden, mulla on sama – en vielä tiedä mitä ajattelen! Mutta kukat, ne toimii!! :)

Vastaa

Ihastuttava kukkamekko ja malli toimii hyvin istuvan topin kanssa. Pituuskin näyttää sopivalta, jollaisen voisi itsekin hankkia. Mutta mistä tai mikä tämä kukkamekko on?

Vastaa

Oi kiitos, mäkin tykkään tosi paljon! Ostin tämän ihan vähän aikaa sitten H&M:ltä, nettikaupasta en löytänyt, mutta kannattaa kurkata liikkeestä! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.