Juuri latailin viimeisen parin päivän kuvasatoa koneelle ja totesin siinä satsissa olevan sellaiset 1000 otosta. Että juuh, menee hetki, että saan purettua niitä blogiin asti. Kuvamäärä ehkä kertoo myös siitä, että viimeiseen kahteen päivään on mahtunut älyttömän paljon. Olen kiitänyt ympäri kaupunkia ja ollut ihan liekeissä kaikesta kivasta. Ehkä kaikkein kivoin juttu vähään aikaan oli kuitenkin tänään kun pääsin istahtamaan aamupalalle IsaDoran kansainvälisen meikkitaitelijan Stephan Øienin kanssa, ihan huipputyyppi! Aamupäivä vierähti hullua vauhtia ja nyt on pää ihan pyörällä. Lisäksi luulen, että sain ensimmäisen meikkiherätykseni sitten teini-iän ihan ekojen meikkikokeilujen, niin paljon vinkkejä ja inspistä Stephanilta sain. Ja ideoiden lisäksi matkaan lähti meikkigurun loihtima meikki IsaDoran tulevan kevään hengessä! Mutta niihin, meikkiin ja meikkivinkkeihin, palaan kunhan saan edes jotenkin hallintaan tämän kuvakaaoksen! Jos kuitenkin haluat sneak peekin meikkiin, kurkkaa Stephanin instagramiin.

isadora stephan oien

Ai juu, Facebookin puolella huutelin, että josko joku kaipaa lippua I love me -messuille. Oli tarkoitus itse mennä, mutta liian paljon kaikkea etten ehdikään. Harmittaa! No mutta, olisi nyt jollekin lippu noudettavaksi (EDIT: meni jo!), kurkkaa lisätietoja fb:n puolelta jos kiinnostuit!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kivalta kuulostaa, Isadora oli suosikkimeikkimerkkini nuorempana ja merkin kautta huomasin että minulle sopii esim. sellainen kevyt vaalea mintunvihreä luomiväri tosi hyvin. Hyvää viikonloppua!

Vastaa

IsaDoralla on kyllä hinta-laatusuhde tosi kohdillaan! Itse tykkään tosi paljon sarjan kysnilakoista ja myös luomiväripaletteja löytyy kotoa useampi – myös sellainen ihania vedenvärejä sisältävä! :) Tuo mintunvihreäkin kuulostaa tosi ihanalta, raikkaalta!

Ihanaa viikonloppua myös sinulle! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.