Siitä taitaa olla jo yli puoli vuotta, olin nimittäin vasta jättäytynyt pois päivätöistä ja liikkeellä läppärini kanssa. Haeskelin keskustasta sopivaa kahvilaa, jonne vetäytyä kirjoittamaan, mutta poikkesin sitä ennen asioilla ja altistin itseni sattumalle, joka johti uuteen inspiroivaan tuttavuuteen. Törmäsin Saraan, tuohon viehättävään ja kauniisti hymyilevään naiseen joka sattui vihjaamaan lukevansa blogiani. Saatoin tapani mukaan hämmentyä aluksi, mutta ei mennyt kuin häkellyttävän pieni hetki ja löysimme itsemme puhumasta haaveista – vaikka ihan vastahan tapasimme! Taisin kertoa jotain omasta kaipuustani kätten jälkien näkemiseen ja vihjata, miten olen aina kokenut tiettyä vetoa yrittäjyyteen. Sara sattui olemaan samassa tilanteessa, kyllästynyt entiseen työelämään ja ottanut jo askeleen kohti uutta, valmiina tekemään sellaista, joka ihan todella innostaa. Muutoksen myötä käynnissä oli kauneusalan opinnot ja tulevaisuuden haaveissa siinsi oma kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauneushoitola, jossa sekä mieli että keho lepää.

sara h 1-2

Ihan vähän aikaa sitten sain viestin otsikolla ”Muistatkohan vielä minut?”. No tietty muistin! Sara kirjoitti, että asiat olivat ottaneet tuulta alleen ja edenneet ryminällä, ihan juuri iso unelma oli alkanut konkretisoitua ja hän oli parhaillaan remontoimassa omaa liiketilaa Kolmannelle Linjalle ja kutsui minut poikkeamaan. Viestittelimme ja viimein viime viikolla tapasimme jälleen. Alkuillan hämärässä laskeuduin tunnelmalliseen tilaan ja se tuntui jotenkin erityisen arvokkaalta, konkreettiselta osoitukselta siitä, mitä saa aikaan kun uskaltaa kuunnella itseään ja hypätä rohkeasti uuteen.

Saran tekemä kasvohoito oli ihana elämys ja kaunis kokonaisvaltaisen kokemus! Leijuin puolinukuksissa lämpimänä kääreenä ja kuuntelin pehmeää musiikkia. Hajuhermoni saivat hemmottelua mielettömästä tuoksumaailmasta, jota jokainen hoidossa käytetyn YonKa-sarjan tuote toi mukanaan. Kasvohieronta oli uniikki ihana kokemus, jollaiseen en ole aiemmin törmännyt ja mietin, kuinka ihanalta tuntuu kun jokaista aistia hellitään. Kosketus tuntui hyvältä ja syvälle vaikuttavista naamioista pintakuiva ihoni sai kaipaamansa kosteutta. Hoidon jälkeen askel oli pehmeä, tuntui kuin olisi käynyt pienellä lomalla!

sara h 2-2 sara h

Ihan yhtä hyvältä tuntui jutella lisää Saran kanssa, nähdä se aito ilo ja hehku siitä, että on löytänyt sen oman jutun, että voi tehdä työkseen mitä rakastaa. Puhuimme rohkeudesta, muutoksesta ja merkityksestä. Tunnistin niin monia samoja kaipuita itsessäni, Sara vain on kaiken kanssa jo pidemmällä, löytänyt oikeasti sen oman polkunsa kun minä vielä haen paikkaani. Sain taas muistutuksen olla lempeämpi itselleni. Tiedän, että olen helposti armottoman itsekriittinen ja tiedän, että se on hyvä vain tiettyyn pisteeseen asti, mutta että jossain vaiheessa se kääntyy minua vastaan, tulee esteeksi.

Tiedän, että haaveilen siitä, että voisin tehdä jotain, millä on edes hitunen merkitystä, että pääsisin käyttämään vahvuuksiani ja ehkä joku päivä voisin jopa työllistää itse itseni. Silti samaan aikaan epäilen omia kykyjäni enemmän kuin kukaan muu, se tuntuu ihan järjettömältä! En todellakaan halua, että elämäni suurin kiusanhenki olen minä itse! Haluan luottaa omaan osaamiseeni enemmän, enkä suinkaan alituiseen epäillä itseäni. Ja tietty, se tärkein, haluan tehdä lisää asioita, jotka saavat minulle aikaan yhtä leveän hymyn kuin Saralla!

Kiitos kauneushoitola Sara H. tästä mielen ja kehon ravinnosta! Ihana kasvohoito, ihana hoitola ja ihana sinä! Ja te muut ihanat siellä ruudun toisella puolella, ylistetään unelmia ja tuetaan rohkeutta, joka on varmasti jokaiseen yrittäjäksi heittäytyneen tarinaan kirjattu. Suosittelen lämpimästi tutustumaan Saraan sekä hänen kauneushoitolaansa, josta kosmetologipalveluiden lisäksi saa myös ripsipidennyksiä. Samoissa tiloissa toimii lisäksi kynsistudio.

Sara H.
Kolmas Linja
00530 Helsinki
050 595 0145

Kasvohoito saatu blogin kautta.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Ihana postaus <3. Tekstistä välittyi se hyvä fiilis, joka sinulle varmasti jäi fyysisestikin tuon kasvohoidon jälkeen.

Vastaa

Aivan ihanaa jos välittyi hoidosta jäänyt mielettömän hyvä fiilis myös ruudun toiselle puolelle! <3 <3

Vastaa

Ihanasti sä kirjoitat <3
Ja mä allekirjoitan tämän täysin !!

Saran tekemässä kasvoihoidossa voi tosiaankin leijua puolinukuksissa. Se on silkkaa hemmottelua. Ja todella kaukana siitä yleisestä kasvohoitokäsityksestä, että mekaanisen kuorinnan ja hinkkauksen jäljiltä iho on punoittava vähintään puoli päivää.

Suosittelen myös täydestä sydämestäni.

Vastaa

Oi, kiitos ihanista sanoista! No näinpä juuri, ihan sama fiilis itselle jäi! Se oli ehdottomasti kokonaisvaltaista hemmottelua, joka sekä rentoutti että teki hyvää iholle ja mielelle. Ihana kokemus <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.