Kaunista lauantaita kaikki te kivat!

Joulukuussa kehittämästäni himosta kurkumalatteen on tullut pysyvä olotila. Ei se toki aamukahvia korvaa (tietenkään, mikään ei korvaa!, mutta monta iltateetä kylläkin.

Maitomainen kofeiiniton juoma tuntuu ihanalta ennen nukkumaan menoa ja rutiinina rentouttaa näin unihaasteisen ilta-aikaan levottomaksi yltyvää mieltä. Lisäksi lämmin kauramaitopohjainen juoma on aika ihana asia näin kovien pakkasten aikaisessa hieman vetoisessa asunnossa. Voi siis hyvinkin olla, että kurkumalattesta kehkeytyy nimenomaan talvijuoma, kesäkautena tuskin tekee mieli nauttia kuumia juomia samaan tapaan.

Toki golden mylk -iltalatteni on hieman elänyt ensikosketuksesta. Käytössä on edelleen Viridian Organic CurcuminLatte-jauhe*, joka on maustettu inkiväärillä. Toimii erinomiasesti sellaisenaan, mutta vielä ihanampi on kun mukaan sekoittaa kanelia ja ripottelee päälle hieman vaniljajauhetta. Supernopea tehdä ja mielettömän hyvää, toimii itsellä myös herkkuhimon taltuttajana!

Mutta nyt, kellon lähennellessä aamuyhtätoista aika nousta sängystä ja lipua lattemaisemista lauantaitunnelmiin – joskin ihanan kiireettömiin sellaisiin!

*Saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.