Harmittaa kun juhlia on niin vähän! Usein sentään sattuu edes yhdet häät kesälle, mutta tänä kesänä ei ainakaan toistaiseksi ole yhtään isompia juhlia tiedossa. Juhlapukeutuminen on ihanaa ja rakastan juhlamekkoja! Viikonlopun juhliin minulla olikin vaihtoehtoina jopa viisi mekkoa, jotka olisin kaikki halunnut laittaa päälle, mutta ei auttanut muu kuin valita.

Olisi kiva päästä käyttämään pian myös muita, eikä vain seisottaa niitä kaapissa odottamassa sitä kunkin vuoden ainoaa juhlatilaisuutta. Juhlamekot ovat heikkouteni, ja huomaan sortuvani ostoksilla juhlamekkoihin, vaikka käyttömahdollisuudet ovat valitettavan harvassa.Vaihtoehdoissa olisi itseassassa ollut parikin vaihtoehtoa, jotka olisin hitusen mieluummin laittanut päälleni kuin tämän, mutta päädyin tähän mekkoon mallin takia. Kaiki muut vaihtoehdot olivat pääntieltään hyvin avaria, enkä kokenut olevani sinut antavan pääntien kanssa sukujuhlien keskipisteenä. Eli halusin jokseenkin ”siveellisen” asun, enkä halunnut joutua pelkäämään, että milloin näkyy liikaa ja miltäköjän pääntie kuvissa näyttää. Oli siis itselle helpointa valita se joukon pääntieltään umpinaisin mekko. Ei silti tarvinnut tyytyä, sillä pidän tästä(kin) mekosta valtavasti! Materiaali on silkkiä ja malli ihanan siro.

Mekko: 2nd hand
Laukku: Malesiasta
Kengät: O.i.s /2nd hand
Rannekorut: 2nd hand
Yllättäen aikani oli juhlapäivän aamuna tiukilla, joten päädyin hyvin tavalliseen meikkiin, vaikka aiemmin tarkoitus oli kokeilla jotain vähän arjesta poikkeavaa. Perusmeikkiini lisäsin siis tummanruskeaa luomiväriä ja se oli siinä. Hiukset normaaliin tapaani auki – voi kun osaisi loihtia erilaisia kampauksia!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.