Huomenta pupuset! Muistattekin varmaan kuinka Bella-blogien synttäreitä juhlittiin toukokuussa Viikin Gardeniassa, kaupunkipuutarhassa, jossa vallitsee ainainen kesä? Sonnustauduin juhlahumun lomassa Ivana Helsingin upeaan Anna -mekkoon ja Alexa -kenkiin ja puikkelehdin vehreyden sekaan kuvattavaksi. Eilen sain käsiniini Kaisu Joupin ottamat mielettömät kuvat, joiden tunnelma on juuri niin taianomainen kuin Kaisun ammattitaidon ja upean miljöön yhdistämällä voi kuvitella. Jos unohdetaan minut, niin kertakaikkisen upeita!

Ensimmäisestä kuvasta tykkään paljon, siinä olen jo selvästi luonteva, toisin kuin jälkimmäisessä, jossa pönötän vähän elottoman oloisena lehtien keskellä (kirottu itsekritiikki). On melkein joka kerta niin, että kun joku muu kuin mies napsii kuvia, on todella vaikea olla (ainakin aluksi) luonteva kameran edessä. Olo on pikemminkin vaivautunut ja varautunut, ja se yleensä näkyy kehonkielen kankeudesta sekä siitä, että hymy on kadoksissa tai vaihtoehtoisesti se jää vain kireäksi yritykseksi. Eriasia toki on, loistaako ero läheskään yhtä selkeästi ulospäin kuin miten sen itse (ja tosi hyvin tuntevat) näkevät ja toisaalta, monesti pieni alkulämmittely rentouttaa oloa jo kummasti.

Mutta nyt, näiden kuvien saattelemana suuntaan kaupungille kesäsäästä nauttimaan! Illalla asiaa hiuksista, ehkä (ei varmaan pitäisi lupailla, sillä silloin aina tulee mutkia matkaan, heh).

ivana helsinki dressivana helsinki anna dress

Aivan ehdottomasti käykää katsomassa Kaisun ottamat kuvat Aamukahvilla Henriikasta kirsikkapuiden keskellä, mielettömät!

Molemmat kuvat Kaisu Jouppi Photography

Katso myös nämä

11 comments

Vastaa

IHANIA!! ♥ Kaunis mimmi, mekko ja maisema, tykkäilen kovasti! :)

Vastaa

Hih, kiitti! Ihana, että tykkäät! Näissä on kyllä kivasti vähän jotain erilaista, sellaista maagista tunnelmaa, mitä ei itse koskaan osaisi vangita kameralle. Noh, se ammattilaisen ja amatöörin ero :D

Vastaa

Huuiii miten upeita! <3

Vastaa

Eikö! Ihanan erilaisia! Voi kun itsekin osaisi kuvata edes puoliksi näin hyvin :)

Vastaa

APUA miten täydellinen toi ensimmäinen kuva on.

Vastaa

Hih, mä tykkään kanssa! Miehen mielestä tosin näytin ihan sieneltä siinä… :)

Vastaa

Upeita kuvia ja upea sinä :)

Vastaa

Oi kiitos ihana! <3

Vastaa

Iih, miten ihania kuvia! Mä hakkaan päättömästi sähköpostin ”Tarkista” -nappia ja odotan vesi kielellä vuoroani! Iik iik iik!

Onhan tuo toinen kuva selvästi vakavampi kuin ensimmäinen, mutta en mä välttämättä tuomitsisi sitä jäykkyydeksi. Siinä on vaan erilainen sävy? Syvempi katse peilaa mun mielestä ihan hauskasti tuota toisen kuvan leikkisyyttä. Kyllä mä voisin rakentaa tarinan kumpaan tahansa näistä kuvista. <3

Vastaa

Voi, mä en niin millään malta odottaa muidenkin kuvien näkemistä!! Laitat sitten heti ruutuun kun saapuvat, haluan ehdottomasti nähdä! :)

Tosi kiva kuulla, että toimii molemmat! Kai sitä on sitten niin hirveän itsekriittinen vain… tai sitten vaan muistaa liian hyvin sen jäykän tunteen, eikä ajattele, ettei se välttämättä paista yhtään samoin muille pelkkää kuvaa katsoville :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.