Hei kaikki kanssakotoilijat! Sain vihdoin menneen parin päivän aikana täydennettyä Zadaan putikkiani, joten jos 2nd hand ostokset innostaa, kannattaa ladat Zadaan appi ja klikata ostoksille.

En tosin ole ihan satavarma miten tuo sovelluksessa perille löytäminen onnistuu, mutta ainakin tuotehausta tuotekortin kautta myyjän kaikkiin kohteisiin. Eli hakemalla esimerkiksi asusteista Carvelaa tai DKNY:tä, pitäisi karsiutua vaihtoehdot riittävän vähiin. Tai sitten voikin nykyään jo onnistua ihan suoraan löytyminen jos ylemmän linkin avaa kännykällä, ehkä? Kertokaa toki jos onnistuu helpommin, niin tiedän sitten jatkossa.

Sovelluksessa voi myös ehdottaa hintaa ja ilman muuta jos joku on kiinnostunut useammasta, voin fiksata summaa, joten kantsii kysyä. Myyntiin tulossa myös tämä Massimo Duttin ruskea nahkalaukku (tosin vasta ensi viikolla, nyt viikonlopun aikana en ehdi syöttämään), ellei sitten joku halua ostaa suoraan (pohjassa pientä kulumaa, muuten hyväkuntoinen). Hinta 55€ (+postit) täällä, sovelluksessa vähän enemmän Zadaan välistä ottamien myyntiprovikoiden takia. LAUKKU MYYTY!

Koodilla AA9019 uudet käyttäjät saavat ilmaisen toimituksen, ja yhteen tilaukseen pystyy lisäämään useamman tuotteen ”lisää tuotteita” -kohdasta ennen tilauksen hyväksymistä. Jos jokin kiinnostaa, muttei omista sovellusta, niin voin toki myydä myös suoraan vähän Zadaassa näkyvää hintaa edullisemmalla.

Tästä siis kaikkiin kohteisiin.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hei! Voisin ostaa tuon Massimon laukun! Laitatko viestiä, jos sopii? Kiitos!

Vastaa

Super! Laitan sulle ihan just s-postia :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.