Olen yrittänyt joka päivä tehdä jotain asunnon eteen, oli se sitten remonttidokumenttien ja ohjekirjojen (joita on muuten kertynyt valtava pölyinen pino) läpikäyntiä, yhden uuden alueen imurointia, hyllyjen järjestelyä tai vain viimeisten uupuvien sisustusratkaisujen pähkäilyä. Pääasia, että asiat lipuvat päivä kerrallaan valmiimmaksi, sillä yritän kaikella tapaa välttää asioiden roikkumaan jäämistä.

Onneksi on pystynyt töiden lomassa tekemään asioita paloissa, vaikka täytyy myöntää, että hetkittäin mieluummin sysäisi työt syrjään ja keskittyisi kodin laittoon, mutta tunnollisuus ei kuitenkaan anna vapautta töiltä. Onneksi aikaa on, ja jokainen valmis asia, liittyi se sitten töihin tai asuntoon, tuo mieleen keveyttä.

Tämä asu on parin viikon takaa, muistaakseni. Gauharin mekko sen sijaan on ollut ennen ja jälkeen kuvien paljon käytössä. Vyöllä ja ilman. Malli on juuri sellainen, mihin tapaan tykästyä, eikä kai ihme, että tämä on ollut viime viikkojen kiistaton lempimekkoni. Ihana väri, materiaali, malli ja kaikki! Toimii ihan varmasti paljain säärinkin sitten kun niiden aika koittaa. Ehkei enää niin kovin kauaa?

Mekko: Gauhar / Nilkkurit: Jonak / Laukku: Coach

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Onkohan mekoista pidempää mallia, minihameet ei oikein innosta. Tai siis jos olet pitkä tuo voisikin olla pätkälle sopiva?

Vastaa

Vähän veikkaan, ettei tästä ole pidempää. Itsellä on kyllä pitkä selkä ja pituutta muutenkin, että monella muulla vastaava koko varmasti tulee vähän alemmas, mutta kyllä malli silti taitaa olla lyhyehkö :(

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.