Ennen kuin kiiruhdan gaalaan iltalaukku täynnä kurkkupastilleja ja nenäliinoja, niin ajattelin vinkata teille mahdottoman mainiosta kenkäkisasta, joka on enää tämän viikonlopun käynnissä. Mustatteko kun poikkesin ihastelemassa ranskalaisen kenkämerkin kauniita jalkineita Korkeavuorenkadun Mam’zelle putiikissa? Jos sinunkin sydämesi jätti lyönnin välistä niiden ihanuuksien äärellä, klikkaa itsesi samantien Mam’zelle Shop Helsinki fb-sivuille, sillä siellä on käynni kenkäarvonta, jossa voittaja pääsee valkkaamaan suosikkikenkänsä Mam’zellen valikoimasta omaksi!

Kisaan osallistut tykkäämällä fb-sivuista ja jakamalla kenkäskaba-statuksen (julkaistu 29.3), voittaja arvotaan jo 15.4, eli enää hetki aikaa osallistua! Toki Mam’zellen sivusta kannattaa muutenkin tykätä, sillä sinne päivittyy tietoa ajankohtaisista uutuuksista, tarjouksista ja kaikesta muusta mukavasta.

w17 Edited by Kate Hudson Differentiator 2014 Talent Kate Hudson for Lindexmamzelle shop 1

Mutta nyt, ihanaa iltaa kaikille! Minä sujautan korkkarit jalkaan ja lähden juhlimaan Aussien maailmaan. Siis mikäli keksin päällepantavaa, täällä nimittäin edelleen haahuilen alusvaatteissa paplarit päässä tietämättä, mitä laittaa päälle ja juhlat alkaa vajaan kahden tunnin kuluttua. Auts.

Postaus toteutettu yhteistyössä Mam’zellen kanssa.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.