Ajattelin ensin jumpsuitien olevan nopeasti ohimenevä illmiö, mutta taisin olla väärässä, sillä tämänkin aamuinen pikainen silmäys tuttujen nettikauppojen valikoimaan osoittaa ihan muuta. Olen lämmellyt haalareille hiljalleen ja jo hetken puolihuolimattomasti haeskellut sitä omaan kroppaan ja tarpeisiin sopivaa klassista jumpsuitia, mikä käytännössä tarkoittaa mustaa ja monikäyttöistä mallia, joka on sopivasti kropan myötäinen, mutta kuitenkin riittävän vältjä, jotta on mukava myös pitkän selkäni huomioiden. Yhden jo omistankin, mutta pitsitehosteineen se on enemmänkin ilta-asu kuin monikäyttöinen arkihaalari.

Nyt ihan lyhyen ajan sisään vastaan on tullut kaksi omaan makuun iskevää yksilöä. Toisen bongasin Oi mutsi mutsin Elsan päältä ja ilokseni löysin samaisen Vero Modan mustan trikoohaalarin Booztin valikoimasta. Elsalla haalari näyttää älyttömän hyvältä ja nyt jännään, sopiiko samainen malli yhtään omaan kroppaan. Toinen klassisen kaunis haalari-inspiraatio taas tipahti tänään sähköpostiin, Lindexin Kate Hudsonin inspiroima vaatemallisto saa jatkoa juhla-asujen muodossa ja 23.4 tulee myyntiin myös veistoksellinen musta jumpsuit.

w17 Edited by Kate Hudson Differentiator 2014 Talent Kate Hudson for Lindex

Tyyliltäänhän nämä on hirveän erilaiset, Vero Modan versio on rento ja taipuu varmasti asustamalla tilanteeseen kuin tilanteeseen. Siinä erityisen iso plussa mielestäni on hihat, jotka on just sopivan kokoiset. Liian pitkät hihat tekevät haalarista helposti raskaan, mutta pikkuhihat taas monikäyttöistävät vaatetta. Lindexin versiossa taas on tiettyä eleganttiutta, mutta vaikka juhlamalliston vaate onkin kyseessä, voisin hyvin nähdä sen myös kaupunkikäytössä. Erityisesti tykkään keveästä yläosasta ja vyötärölinjasta. Lindexinkin haalaria on siis ihan pakko päästä kokeilemaan sen saapuessa liikkeisiin parin viikon sisään liikkeisiin.

Kuvat lainattu: Vero Modan jumsuit Boozt / Edited by Katehudson jumpsuit Lindexin lehdistötiedotteesta

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Täälläkin on ollut se täydellinen jumpsuit hakusessa jo pitkään – taisin hieman inahtaa tuon Lindexin verison nähdessäni! Näyttää aivan upealta päällä, vau :) Olisikohan tuosta potentiaaliseksi? Lindexillä vain tuppaa olemaan aina vähän iso kokomitoitus eikä aina pienintä kokoa valmisteta ollenkaan, pidän peukut ja varpaat pystyssä että tuosta löytyisi!

Vastaa

Tuo Lindexin versio on upea, itse asiassa tosi lähellä jsut sitä mitä olen etsinyt, mutta eri asia onkin sitten, miten se istuisi omaan kroppaan! Ihan totta, olen huomannut tismalleen saman Lindexin mitoituksessa, pieninkin koko tuntuu yleensä yllättävän isolta, höh :/

Vastaa

Jumppikset on ihania, mulla on tosin oma edelleen haussa, kun en viitsinyt ostaa tuossa raskauksien välissä eteen tulleita, koska en ollut vielä ihan omassa painossani… HUOH, on tää vaikeeta välillä! :D No nyt kun on tämä pulla kohta uunista ulkona, niin sit vaan omaa kroppaa taas metsästämään, ja kun se projekti on valmis, mä shoppailen itselleni sen täydellisen vaatekaapin – VIHDOIN! ;)

Vastaa

Haha, ei enää kauaa! :) Voin kyllä niin kuvitella, miten haasteellista aika on kun ei ole siinä tavallisessa tilassa ja tutussa mitoituksessa. Itsellä jo pelkkä pieni muutos omassa painossa vaikuttaa, niin voin vain kuvitella, millaista on vauvamasun ja raskauden muutosten kanssa! Heh, onneksi aina voi shoppailla laukkuja, ne istuu aina ;)

Vastaa

Lindexin malli näyttää ihanalta! En vain vielä ole löytänyt sellaista mallia, joka näyttäisi MINUN päällä hyvältä. Kaikkien muiden päällä ne kyllä näyttää… :)

Vastaa

Voi, niin totta, mulla on ihan sama juttu! Mulla ongelmana on pitkä selkä ja muutenkin pituus, eli kun koko on leveyssuunnassa oikea, niin pituus ei ja todennäköisesti haalari kirraa istuessa. Höh :( Noh, pakko silti kokeilla näitä, jos vaikka onnistaisi tällä kertaa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.