Kuten varmasti olette huomanneet, en ole suuri löysien vaatteiden ystävä vaan suosin tyköistuvia vaatteita. Siksi muutama viikko sitten kaappiini kylmempiä säitä odottelemaan päätynyt oversize-mallinen takki olikin vähän yllätysihastuttaja. Ensin iskin silmäni väriin, rakastan nimittäin havunvihreää ja tämä takin sävy on hyvin lähellä sellaista selkeää kaunista vihreää. Se on kivasti jotain muuta kuin mustaa, kuten positiivisesti sainkin kommenttia heti ekana päivänä takin ollessa päällä. Mutta samalla se sopii täydellisesti yhteen mustan kanssa, eli sen ehkä yleisimmän talvivärin täällä Suomessa.

Kokeiltua totesin, ettei oversize-malli näin päällysvaatteessa oikeastaan olekaan hassumpi. Se tuntuu ihanan upottavalle ja ainakin alle mahtuu runsaasti vaatteita. Oikeasti takki kyllä olisi saanut olla jopa paria kokoa pienempi, mutta takki on saatu blogin kautta ja showroomin mallikoista tämä oli ainoana jäljellä. Onneksi äiti sai tehtyä pieniä tuunauksia, joiden myötä takki ei näytä ihan liian isolta vaan enemmänkin juuri mallin mukaiselta. Takkia on siis hieman otettu takasaumasta sisään ja lyhennetty hihoja, joten nyt se on tämän malliseksi aika passeli.

Takin alta vilkkuva neule on muuten ihan lemppareita. Ostin aiemmin syksyllä & Other Storiesista, tuosta ihan lyhyessä ajassa luottokaupaksi muodostuneesta ketjusta, ja on sekä kivan näköinen että mielettömän mukavan tuntuinen. Tämä tulee epäilemättä olemaan tänä talvena paljon käytössä! Tosin toisin kuin aiemmin otaksuin, ehkä se ei sittenkään lähde mukaan Roomaan, sillä säät siellä näyttävät niin mukavan leudoilta, että taidankin käyttää hyväksi mahdollisuuden pukeutua kevyempiin vaatteisiin ennen paluuta nollakeleihin.

Neule: & Other Stories / Takki: KappAhl, saatu blogin kautta / Laukku: Rebecca Minkoff / Nilkkurit: Unisa / Hame: H&M

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Hurmaava väri takissa ainakin kuvissa!

Vastaa

Kiva kuulla, tämä on kyllä tosi nätti sävy luonnossakin! :)

Vastaa

Osaatko sanoa, onko tätä takkia vielä myynnissä?

Vastaa

Takki on tämän syksyn malli, mutta nyt toki osaa sanoa onko vielä saatavilla – saattaa olla myymäläkohtaista! :) Nettikaupassa näytti olevan enää samaa mallia mustana jäljellä.

Vastaa

Ihana vihreä! Lisäksi halusin sanoa, että hiuksesi ovat ihanan väriset! Muistelin, että sinäkin kasvatit omaa väriäsi takaisin ja täytyy sanoa, väri on upea.

Vastaa

Oi kiitos! Ehkä sitä vain itse katselee asiaa vähän liian läheltä ja uohtaa, että lopulta ihan vain vaikka latvan siistiminen voi tuoda sitä kaivattua ryhtiä takaisin :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.