Koko viikonlopun on vaivannut orastelevan flunssan oireet ja oleminen ollut tasapainoilua siinä, pitäisikö levätä vai lähteäkö liikkeelle. Ei muuten, mutta en niin millään haluaisi olla kipeänä ensi viikon reissuilla. Olenkin yrittänyt levähtää ne hetket kun olen ollut kotona, kuten vaikka perjantai-illan ja rauhallisen lauantaiaamun. Tänään suuntasin nykytanssinäytökseen Kaapelitehtaalle ja eilen oli pikkujoulukauden korkkaus blogikollegoiden kanssa.

En ole vähään aikaan käynyt ulkona illanvietossa, joten oli kiva käyttää hieman juhlavampi tilaisuus hyväksi ja kaivaa kaapista päälle jotain arjesta poikkeavaa. Sametti ihastuttaa tänäkin talvena erityisen paljon ja toivoisin löytäväni arkikäyttöön sopivan samettihameen.

Tämän samettimekon kohdalla tosin jäin miettimään, mahtaakohan se näyttää ihan 70-luvun sohvanpäälliseltä. Mahdollisesti, mutta tykkään siitä sekin uhalla, että mekossa on pikkuiset olkatoppaukset, joita lähtökohtaisesti välttelen ihan sen takia, että hartiani ovat muutenkin varsin selkeät ja vahvat, enkä niin välitä korostaa sitä ominaisuutta. Mutta tässä mekossa se ei jotenkin häiritse. Ehkä kietaisumallisuus tuo sopivaa siroutta yhdessä syvään uurretun pääntien kanssa.

Juhlakauteen sopivat korvakorut löysin sattumalta Sofinahista. Harmikseni ohikulkumatkalla huomasin liikkeen olevan lopettamassa ja koko valikoiman olevan isossa alennuksessa, joten en voinut olla tarttumatta tarjoukseen, jossa sain kahdet korvakorut yhden hinnalla. Etenkin kun olin samoja korvakoruja pyöritellyt jo pari kuukautta sitten. Ehkä nappaan toiset niistä Roomaankin mukaan, ja saatanpa pakata tämän mekonkin illallista ajatellen. Saa nähdä, pitäisi jossain välissä ehtiä ja jaksaa pakata, mutta alkuviikko näyttää vähän huolestuttavan kiireiselle. Toisaalta, on sitä ennenkin myöhään edellisyönä ladottu vaatteita matkalaukkuun, joten kai se niinkin toimisi.

Samettimekko: & Other Stories / Laukku: Rebekka Minkoff / Korvakorut: Lily and Rose
Mekkokuvat: Nina, Tunnetila

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Hieno tyyli mekko näyttää upealta joten pakkaa mukaan
kivaa matkaa!

Vastaa

Kiva kuulla, kiitos! <3

Vastaa

Rooma on joskus vähän sellainen sekametelisoppa, mutta suosittelen menemään junalla Civitavecchiassa käymään joka on melko rauhallinen satamakaupunki. Siellä on jo erilainen, rauhallisempi tunnelma kuin kiireisessä ja turisteja täydessä Roomassa. Civitavecchia on yksi parhaista kohteista (Ranskan lisäksi) joissa kävin tänä vuonna :) ja itse tykästyin meri+palmumaisemiin ja pieniin kahviloihin joita on paljon rantakadun lähellä. Ranskassa löytyi hyvin kohtuuhintaisia hotelleja joissa myös keittiö, joten niissä viihtyi pidempäänkin

Vastaa

Oi, kuulostaapa ihanalle tuo! Täytyykin pitää mielessä :) Nyt ollaan lopulta ajateltu pysytellä vain Roomassa, sillä päiviä on kuitenkin melko vähän ja syksy on ollut sen verran uuvuttava, että ajatus Roomassa haahuilusta, ravintoloista ja viinilasillisista kuulostaa aika ihanalle. Mutta jos näyttää, että kaipaammekin kuitenkin jotain lisää, tuo kuulostaa ihanalle vaihtoehdolle! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.