Se on käsillä, matka. Vihdoin! Odotus on tuntunut yllättävän pitkälle, mutta nyt lennon lähetessä tuntuu epätodelliselle. Aivan kuin muka viime reissusta olisi vierähtänyt ihan kohtuuttoman pitkä aika, eikä vain vaivaiset kolme kuukautta. Vaikka toisaalta, tämän vuoden rytmillä se on pitkä väli. Toisaalta syykin on ollut hyvä, uusi työ. Silti kaipaan jo uusi maisemia ja lentokentän tunnelmaa. Niin, ja ennen kaikkea ihan täysin jotain muuta ajateltavaa kuin töitä ja arkea.

Päätimme olla nyt aiempia reissuja fiksumpia ja olla haalimatta runsain mitoin nähtävää ja tekemistä lyhyeen reissuun. Tämän hektisen syksyn jälkeen oikeastaan päämäärätön haahuilu, viinilasilliset aina kun siltä tuntuu ja gelato-annokset piazzoilla kuulostavat oikeastaan ihan täydelliselle tekemiselle. Kaikista tämän vuoden matkoista poiketen luulen, että tulee kurkattua myös matkakohteen ostostarjontaa. Ainakin Coccinellen ja Supergan myymälät kiinnostavat, samoin kuin muutamat 2nd hand -liikkeet.

Toivon lämpimän leutoja säitä ja ennen kaikkea auringonpaistetta. Sen mukaisesti olen ainakin matkalaukkuni pakannut, joten parempi olisi myös toiveen toteutua!

Pidän siis muutaman päivän lomaa myös blogista, mutta heti ensi viikolla palailen toivottavasti uuden inspiraation ja energian kera. Instagramia tosin ajattelin päivittää, etenkin Storiesin puolta, joten napatkaa seurantaan jos Rooman fiilistelyt kiinnostavat.

Kaunista viikonloppua kaikille! Kuullaan pian!

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Ihanaa minilomaa! <3

Vastaa

Hei ihanaa lomaa!

Täysin asian vierestä, mutta pystyisitkö kommentoimaan Armor lux -raitapaitojen kutistumista pesussa? Löysin niiden pariin blogisi kautta (niin täydellisiä!!), mutta arvuuttelen, että kuinkakohan paljon nyt täydellisesti istuva paita mahtaa pesussa oikein kutistua.

Vastaa

Kääks, pahoittelut, olen unohtanut vastata! Oi, ihanaa kun löysit Armor Luxin! Ne on kyllä huippuja, itse omistan muutaman ja ne kestävät tosi hyvin aikaa ja käyttöä :) Tuo kutistumiskysymys on haasta, sillä musta tuntuu, että pari mallia eivät juuri kutistuneet, mutta sitten viimeisimpänä hankkimani raitapaita kutistuikin selvästi (näkyy etenkin hihoissa), mikä toki harmittaa tosi paljon. Niinpä en nyt tiedä yhtään, minkä koon seuraavaksi hankin – asteen isomman vai sitten tuon luottokoon luottaen, että pitäisi kokonsa. Toivottavasti sun paitasi ei muutu! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.