Kun kesämyynti on kuumimmillaan, minä notkun aletankojen äärellä ja kiikaroin kaikkea paksua ja lämmintä. Kuten ehkä olette pystyneet päättelemään, vaatekaappini ei ole paras, mitä tulee retkeilyyn ja luontokohteisiin, joten pieni päivitys on ollut paikallaan nyt Islantiin lähdön edessä. Muutenkin kerrospuketuminen on avainasemassa pakatessa, sekä mukavuus. Lomaviikon jäljiltä taitaa olla vähän enemmän niitä toisenlaisia asukuvia luvassa. ;)

islantiin mukaan

Vasemmalta oikealle, ylhäältä alas:

1. Moni on varoitellut Islannin koleudesta ja viimasta, joten kerrasto oli aivan pakko hankkia pitämään itseä lämpimänä. Craftin musta ja valkoinen kerrasto sattui löytymään sopivasti Stockan Outletista.

2. Woolovers, nettikauppa täynnä klassisisa villapuseroita. Mies teki sinne kokeilutilauksen, ja oli pakko sujauttaa omakin ostos matkaan; täysvillainen paksu neule sopii reissuun kuin nakutettu. Malli on unisex, ja mies tilasi samanlaisen – höpsöä vai huolestuttavaa? ;)

3. Olen käyttänyt tuhottomasti aikaa etsien sopivia lenkkareita, enkä pysty ymmärtämään, miksi ulkoilujalkineet ovat pääosin niin rumia ja omituisin väriyhdistelmin varustettuja. Oikeasti, kauniilla väriyhdistelyllä voisi saada jo paljon aikaan, mutta ei… Niinpä olen kolunnut hyllyjä, tilannut ja palauttanut, kunnes tein itseni kanssa kompromissin ja päädyin näihin Zalandolta tilattuihin Merrellin jalkineisiin. Hinta oli kohtuullinen ja ulkonäkö siedettävä, ensimmäinen tosin painoi enemmän, vastaaville jalkineille kun arjessani ei juuri ole tarvetta, joten miksi ostaa pahimmillaan yhtä reissua varten tuhottoman kalliit.

4. Mmm, ihana mustavalkoinen neule löytyi Nellyn alesta pilkkahintaan. Kun mies näki tämän, hihkaisi hän tahtovansa samanlaisen. Jaiks, miten se juttu parien yhdennäköistymisestä menikään…?

5. Matkaopas mukaan, tietty! Tämän olen ostanut jo ikuisuus sitten, ilmeisen varmana siitä, että Islantiin tulee vielä joku päivä suunnattua, ja hyvä niin, eipä nyt tarvinnut käydä matkaopasostoksilla. Tykkään Mondon lehdestä, mutta matkaoppaat ovat valitettavan vähäkuvisia, itse kun visuaalisena tykkään väristä ja kuvista, ja valitsen matkakohteita paljon pelkän maisemankin vuoksi, ja omaan makuun sopivaa eivät pelkät sanat riitä kuvaamaan.

6. Vedenkestävä Desavi Watch löytyi sekin alesta, ja oikeasti, enhän kelloa olisi tarvinnut, mutta matka vain sattui olemaan mahdottoman hyvä syy. Tämä on kivan sporttinen ja olkoon nimetty reissukelloksi, toimii siinä huomattavasti paremmin kuin jo omistamani korukellot.

7. Kevyt parkamallinen takki tuli vastaan Vero Modalla, ja päätyi ostoskoriin matkaa ajatellen. Reissuun toki lähtee ihan ulkoiluun tarkoitettu Peak Performancen takkinikin, mutta tämä on rennompi pari niille päiville, kun ei seisota sateessa maisemia ihaillen, keskellä ei mitään.

8. Vedenpitävä Lumix kamera löytyy mieheltä, ja tuli hankittua talvilomareissua varten. Se on oikein hyvä sateella ja vedenalla. Plussaa herkullisesta oranssista väristä – ei katoa helposti!

9. Pipo ja hanskat, molemmat alesta. Jos milloin, niin juuri nyt kannattaa hankkia talvivaatteita, niitä kun on vielä huikean hyvin alennuksin tarjolla!

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Pitkästä aikaa ehdin tänne, ja jo vain, uutta reissua pukkaa ja vielä Islantiin. On muuten ihan maailman kummallisin kieli (lievästi liioiteltuna). Jouduin pakollisen kurssin käymään opiskeluaikana enkä koskaan tajunnut siitä mitään. Mutta eksoottinen reissukohde!
Mä tarvon itse viimeisten kokeiden suossa sen ajatuksen voimalla, että sunnuntaina 2. kesäkuuta nousee koneen keula kohti Lontoota.

Vastaa

Hih, oonkin jo ehtinyt kaipaamaan sua ;) Joo, täällä taas matkakuumeillaan ja pakataan laukkua, lauantaina lähtö kieli pitkällä odotettuun kohteeseen. Voin hyvin uskoa kielestä, ne harvat kerrat mitä sitä on jossain kuullut, ei kyllä saa sanoista mitään selkoa.

Heh, mulla on ollut tapana turistirikkaissa kohteissa, jossa paikalliset kaupustelijat vänkäävät asuinmaata tietoonsa voidakseen sitten hihkua ne muutamat osaamansa sanat ”terve terve” tai mitä milloinkin, kyllästyneenä pakon edessä sanoa tulevani Islannista. Sitten on todella saanut olla rauhassa – ei taida ihan kieli kuulua turistirantojen tuttuihin ;)

Ai juu, ihanaa matkaa! Lontooseen tahtoisin itsekin kovasti päästä, mutta ehkä syksyllä tai talvella…hmm…

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.