Istun parhaillaan Stockan katutason Espresso Housessa ja kauhon tätä kirjoittaessani suuhuni lounaan korvikkeena tuorepuuroa. Olen aamupäivän ollut liikkeellä työjutuissa niin Tapiolassa kuin täällä Helsingin keskustassakin ja nyt on sellainen näppärä kolmen vartin lovi. Eli juuri hyvä aika uppoutua hetkeksi blogiin, vaikka jatkuvasti ohi vilisevä ihmisvirta ja kaiuttimista turhan kovalla jumputtava musiikki taistelevatkin huomiosta.

Mutta kohta alkaa ihana oma hetki Siluetti Spassa ja pienen rauhoittumisen jälkeen jatkan päivää suuntaamalla illaksi Roihuvuoreen (jos nyt muistan alueen oikein, sinne suunnille joka tapauksessa) yhteistyökuvioissa. Viikonlopuksi olen varannut huoneen Clarion hotellista ja tarkoitus on tehdä pieni irtiotto kotikaupungissa miehen synttäreiden kunniaksi. Lupasin myös miehelle olla tekemättä tuona aikana töitä vaikka maailma kaatuisi, ja kuten mies sanoi, jos kaatuu, sitten ei ainakaan tarvitsisi. Eli luvassa totaalirentoilua. En ole käynyt Clarionissa aiemmin, joten tosi kiva päästä tsekkaamaan huoneet ja tietty se somekuuluista kattouima-allas. Lisäksi illallista jossain ihan lähellä Jätkäsaaressa, käynti Valokuvamuseossa ja jotain sellaista superiisiä. Huokaisin myös helpotuksesta siinä, että nyt ei ole mitään velvoitetta kuvata, postata tai ylipäätään somettaa. Saatan tehdä sen tai sitten en, oleellista on, että ei ole painetta mihinkään sellaiseen. En malta odottaa!

Tämä asu on viime viikolta kun poikkesin I love me -messuilla parin vuoden tauon jälkeen. Syksyisissä tunnelmissa silloin ja nyt!


Vekkihame: Reserved / Paita: H&M / Kaulakoru: Other Stories / Kengät: Tamaris

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.