Kuten jo aiemmin mainitsin, olen ollut nyt pukeutumisen suhteen vähän oudossa välitilassa. Ei ole kesä enää, muttei ihan syksykään. Kuljen edelleen sandaaleissa, mutta satunnaisina päivinä päälle on päätynyt jo bleiseri. Siinä on itselle pieni ristiriita, vaikka ihan hyvinhän ne visuaalisesti yksiin toimivatkin.

Muistelin, että viime vuonna vastaavaa vaihetta ei ollut. Hyppäsin sandaaleista suoraan nilkkureihin ja ohitin kokonaan sellaisen välikenkävaiheen, eli avokkaat sekä muut kuivan ja viileän sään jalkineet. Muistin tueksi vakoilin blogikuvia viime vuodelta ja toden totta, nilkkureihin siirryin elo-syyskuun taitteessa ja syyskuun alussa päällä oli jos sukkahousut. Nyt olen viilettänyt ihan hyvillä mielin vielä paljain säärin ja työntänyt bleiserin iltapäivällä laukkuun.

Mutta arvatkaapa mitä muuta oli tuolloin päällä syyskuun alussa? Paksu kaulahuivi! Huh. Silloin tosin nautin täysin siemauksin syyssäistä muutettuani putkiremppaevakkoon Ullanlinnaan. Sen kolme kuukautta olin vähän vieraana ja suurin osa tavaroista varastoon pakattuna, mutta syksy oli erityisen kaunis niillä kulmilla. Fiilistelin kahviloita ja ruskan kaunistamia puistoja.

Silti nyt on hyvä näin, omassa kodissa ja sandaalisäissä. Talvikausi on kuitenkin niin pitkä, etten halua pitää kiirettä. Ehkä tulevana viikonloppuna haen varastosta umpinaiset kengät ja loput bleiserit.

Bleiseri: Mango / Mekko: New Look / Laukku: Rebecca Minkoff / Sandaalit: Vagabond / Kello: Paul Hewitt, saatu blogin kautta
Kuvat: Elsa, Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.