Ensin viiden ruokalajin illallinen Comossa ja seuraavana päivänä notkuva brunssipöytä täynnä herkkuja – tänä vappuna on tullut syötyä niin, että vatsa muistuttaa erehdyttävästi pulleaa vappumunkkia. Hyvä, että tuli pukeuduttua molempina päivinä joustavaan vappumekkoon.. :) Ylensyömisestä huolimatta makuhermot ovat kiittäneet, kaikki on ollut niin hyvää että ”jos nyt vielä yksi” –on ollut vapun kantava ajatus, eikä siinä puhuta kuohuvasta (vaikka sekin tuli vapun kunniaksi korkattua), vaan itse tehdyistä munkeista ja muusta niin maistuvasta. Eihän me mitään tehty, sen kun käveltiin valmiiseen pöytään, mutta ystävä oli jälleen loihtinut sellaiset tarjoilut, etten parempaa keksi. Nam, ja kiitos <3

IMG_3649IMG_3709IMG_3651

Ensin ajatuksissa oli suunnata ulos brunsseilemaan, mutta kotibrunssi päihitti kyllä mukavuudellaan ja herkkuvalikoimallaan ravintoloiden vappubrunssit mennen tullen. Vielä kun sattui upea auringonpaiste, niin ei ole mitään valittamista vapussa. Mikäs sen kivempaa kuin hyvä ruoka ja hyvä seura!

IMG_3669vappu2IMG_3645

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Herkullisen näköistä! Mulla on ollut koko viikko yhtä syöminkiä ja juominkia näitten meidän koulun Comenius-vieraiden kanssa. Saan tod.näk. juosta koko kesän 24/7 päästäkseni tästä kalorimäärästä eroon. I’m a lost case!

Vastaa

Ah, kuulostaa ihan mun viikolta! :) Enste vapun kahden päivän herkuttelujuhlat, tänään synttärit ja lupa herkutella, jonon jatkoksi vielä viikonlopuksi minilomalle Osloon, eikä siellä nyt vain voi miettiä sellaisia asioita kuin linjat. Ruokarappiolla ollaan, mutta on se syöminen vain niin mukavaa… :)

Vastaa

Kuolla suusta valuen saa kyllä aina katsella näitä sun ruokakuvia… Ystäväsi on kyllä loihtinut upean vappupöydän kattausta myöten! Nimimerkillä Henkisesti lihava(ko)

Vastaa

Heh, täällä toinen henkisesti lihava! Mieskin tuossa vähän aikaa sitten kommentoi, että kukaan ei kyllä uskoisi, miten paljon syön – vissiin näillä määrillä pitäisi olla vähän paremmin ravitun näköinenkin :) Noh, ehkä vuoden kuluttua pyöreiden täyttäminen pamauttaa menneiden vuosien syömiset näkyviin ;) Mutta oli kyllä niin herkkua kaikki, osaisinpa itsekin loihtia moisia herkkuja!

Vastaa

Ihana vappubrunssipöytä. Itse jätin tänä vuonna vapunvieton väliin, mutta ensi vuonna olisi ihana kutsua muutama ystävä kylään yhtä yltäkylläisen brunssin äärelle. Kurkistaako sieltä alta räsymatonoloinen pöytäliina? Ihana!

Vastaa

Tämä rento brunssi ystävien kanssa oli kyllä vapun viettoa minun makuuni, ensi vappuna on ehdottomasti toteutettava sama idea, niin onnistunut päivä ja kokonaisuus muutenkin oli :) En kaipaakaan sen kummemmin kaupungin vappuhulinaa, mutta hyvää seuraa ja hyvää ruokaa en voi vastusta ;)

Eikö olekin ihana – ystäväpariskunnalla on upea koti, ja kauniita kattauksia/sisusturatkaisuja on aina ilo siellä käydessä katsella!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.