marks Spencer alusvaatteet 05

Haahuilin torstaina Elsan kanssa keskustassa päätyen päivän viimeisenä aktiviteettina Marks&Spencerille. Lähtöä tehdessä Elsa ehdotti, että mitäs jos poikettaisiin vielä alusvaateosastolla, M&S:n alusvaatteita kun kuulemma on kehuttu. Olin kysymysmerkkinä, en kehuista vaan siitä, että keskustan liikkeestä löytyy myös alusvaateosasto. Niin monta kertaa kuin olenkin M&S:llä käynyt, niin olen autuaasti onnistunut ohittamaan alusvaateosaston olemassaolon. Ja näin alusvaateheikolle se on aika hyvä saavutus.

marks Spencer alusvaatteet 1

Se poikkeaminen johti sovituskopin kautta kassalle. Olen jo jonkin aikaa etsinyt siroja mustia ohuita alusvaatteita, sellaisia, jotka oikeastaan saisivat varovaisesti kuultaa vaatteiden alta, ja kun huomasin nämä ihan liukuportaiden vieressä, tunsin löytäneeni etsimäni. Ja sain samalla vappulookin. Tai noh, pohjan sille.

Ja koska yksityiskohdilla on merkitystä, etenkin näin pienistä asioista puhuttaessa, täytyy kehua alusvaatteiden ruusukultaisia yksityiskohtia. Mätsäävät täydellisesti eniten käyttämääni korumaailmaan. Ihan kuin sitä kukaan huomaisi, heh.

marks Spencer alusvaatteet 10

Mutta nyt vappuaaton viettoon, ihanaa vappuviikonloppua kaikille!

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Loistava valinta, todella kauniit alusvaatteet. Niinhän se on että hyvä asukokonaisuus lähtee alusvaatteista liikkelle.

Vastaa

Kiitos kovasti, kiva kuulla! Alusvaatteilla on kumman iso merkitys jo ihan omaan fiilikseen :)

Vastaa

Tunnetusti pukeutuminen alkaa alusvaatteista, mutta sinä olet varmaan ainoita, jotka oikeasti soveltavat ko. filosofiaa käytäntöön! Ei ainoastaan niin, että valitsee alusvaatteet niin, ettei ne riitele päällysvaatteiden kanssa, vaan että rakentaa kokonaisuuden nimenomaan alusvaatteiden pohjalta.

Mitä tulee siihen, mätsäävätkö korut alusvaatteisiin, niin vaikka sitä eivät muut huomaisikaan, niin ainakin itse voi fiilistellä sitä, miten hyvin mätsäsi ihan koko asun, alusvaatteista ja koruista alkaen. Tietyllä tavalla se tekee siitä jopa hienompaa, kun itse on ainoa, joka tietää. (Tietysti oikea partnerivalinta auttaa myös)

Eihän tämmöistä hepenehifistelyä voi kuin arvostaa.

Vastaa

Alusvaatteilla, niin hyvin istuvilla, omaa silmää miellyttävillä kuin sellaisillakin, jotka tukevat jo ihan muotojensa puolesta (saumat, värit jne) päällysvaatteita on valtava merkitys – ainakin jos multa kysytään ;)

No mutta, onhan se loogista, että jos olo on hyvä ja ryhdikäs vaatteiden alla, näyttää vaatteetkin paremmilta jo ihan ryhdin ja itsevarmuuden puolesta, puhumattakaan siitä, miten vaatteet laskeutuvat juuri kyseiseen asuu nähden oikein valittujen alusvaatteiden kanssa.

Haha, ajattelen myös, että koskaan ei tiedä, milloin joutuu (tai tilanteen luonteesta riippuen, pääsee) riisumaan, joten parempi, että on hyvä fiilis siitä, mitä on alla :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.