Kuten olen tainnut jo muutamaan kertaan mainita, suunnatesani reissulle kaupunkikohteeseen, suuntaan yleensä myös alusvaateostoksille, sillä kaipaan jatkuvasti vaihtelua valikoimaamme ja ennen kaikkea laajempaa kokotarjontaa. Oman koon löytäminen ketjuliikkeistämme on haastavaa, ja monesta mallista sitä ei edes ole tarjolla, mutta ulkomailla tilanne on toinen ja sitä tuntuu eritoten muualla Euroopassa löytyvän lähtökohtaisesti kaikista malleista (vaikkei näin alejen aikaan näyttänytkään olevan monin paikoin enää hyllyssä). Ilahduttikin Espanjassa huomata, että kokovalikoima oli pääosin oikein hyvä, mutta silti kokonaisuudessaan olin pettynyt alusvaatetarjontaan. Joko en osannut etsiä tai valikoima vain muuten oli yksipuolinen.

Ostoskatujen alusvaatetarjontaa tuntui hallitsevan kaikkialla samat ketjut, joiden valikoima oli vähän liian pelkistettyä tai käytännöllisen oloista makuuni. Vaikka tykkäänkin leikitellä alusvaatteilla ja laatikoistani löytyy liuta kuoseja ja värejä, tykkään silti alusvaatteissakin siitä, että niissä on joku juju (tylsät t-paitaliivit eivät kaikessa käytännöllisyydessäänkään ole minun juttuni) ja erityisesti tietty naisellisuus viehättää (piirroshahmotkin siis jäävät hyllyyn). Tyhjin käsin en sentään maasta poistunut, mutta enemmänkin uutuuksia olisi tällä saralla saanut löytyä.

alusvaatteet 5alusvaatteet 4

Erityisesti yllätyksekseni Etamilta löytyi tällä kertaa kivoja, vaikken aiemmin ole merkiltä juuri mitään löytänyt. Molemmat alemmat ovatkin Etamin valikoimasta, ylemmän kuvan alusvaatteet vähän sieltä sun täältä, missä kivaa on tullut vastaan. :)

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.