Lontoon ostosten purkaminen on saanut odottaa itseään, ja tässäkin postauksessa pureudun vain asusteostoksiin. Loppujen lopuksi tein hankintoja hyvin maltillisesti odotuksiini nähden, siitäkin huolimatta, että tarjontaa olisi ollut vaikka kuinka. Ehkä mielessä painoi jo tuleva kevätkausi eikä muutenkaan sen kummempia räikeitä ”tarpeita” ollut mielessä, joten tyydyin paljon vain ihastelemaan ja tutkailemaan tarjontaa. Mieleen kuitenkin painui ajatus siitä, että Lontooseen on suunnattava toistekin alennusmyyntien aikaan, ehdottomasti, sillä se jos mikä on paikka tehdä löytöjä!

Vaatteita ostin vain muutaman, ja niistä Karen Millenin hame, River Islandin ruutuhousut ja Pull&Bearin ruututakki ovakin jo näkyneet asukuvissa. Niiden lisäksi mukaan päätyi vielä Banana Republicin mustavalkoinen raitamekko, joka jo instagramin puolella vilahti. Sitten ostin pari klassista villaneuletta (musta ja harmaa) Uniqlolta, ja valkoinenkin olisi kotiutunut jos kokoja vielä olisi ollut tarjolla, niin monikäyttöisiä ja malliltaan klassisia olivat! Ja mitäs muuta? Hmm, aika pitkälle siinä se. Ai niin, vielä yhden ruutukuosisen clutchin sekä ruutuhuivin (ruutu tuntuu olevan talven sana, heh) myös ostin, mutta ne jäivät tästä kuvasarjasta pois, toivottavasti kuitenkin pian näkyvät asukuvissa.

lontoo ostokset 1

Lontoon alekenkätarjonta oli huumaava, ja vaikka valtavaa määrää kenkiä pyörittelinkin reissun aikana käsissä, päädyin vain kaksiin, Aldon pantterikuosisiin nilkkureihin ja French Connectionin viininpunaisiin avokkaihin, joille povaan erityisen suurta käyttöastetta kevään korvilla.

lontoo ostokset 2

Laukkujen perään myös jaksoin kuolata, ja heräteostoksena ostin tämän herkkuvärisen Furlan, joka kirkasvärisyydestään huolimatta sopii yllättävän moneen asuun. Olin jo ensin viittä vaille kiikuttamassa kassalle Ted Bakerin ihanaa viininpunaista (yllätys) laukkua, mutta päätin ottaa pienen mietintätauon ja poiketa sillä välin Furlassa. Siihen Ted Bakerin putiikkiin en enää palannutkaan, vaan mukaan lähti Furla, pitkälti siitä syystä, että viininpunainen laukku löytyy jo kotoa, muttei tämän väristä. Eikä ole kaduttanut, valinta oli oikea!

lontoo ostokset 9

Toinen söpö sydämen vienyt laukku oli kirjekuorimallinen ja löytyi Banana Republicilta. Merkin putikki muutenkin oli täynnä kaikkea ihanaa, enkä millään meinannut osata valita, mitä kiikutan kassalle ja mitä jätän kauppaan, olisi tehnyt mieli tyhjentää koko putiikki.

victorias secret 1

Victoria’s Secret oli ehkä eniten odottamani yksittäinen liike Lontoossa, eikä se tuottanut pettymystä vaan suuren valinnanvaikeuden – olisin todella voinut ottaa ihan jokaisen tarjolla olleen alusvaatesetin (ja niitähän oli)! Päädyin tekemään karsintaa samoin perustein kuin laukuissa, eli keskittyin väreihin, joita alusvaatelaatikostani ei vielä löydy. Myönnettävä kyllä on, että aikalailla kaikki värit on jo edustettuna, perusvärit useampaankin otteesen, joten sillä saralla on alkanut mennä viilaamiseksi, onko juuri tämän sävyistä korallia tai juuri tämän tummuusasteen liilaa. Silti sain yhden uudenkin sävyn valikoimaani, nuden. Jostain syystä en ole omistanut yksiäkään nudesävyistä settiä, ehkä olen vähän karsastanut värin mielikuvia ja miettinyt näyttääkö se kivalta päällä. Tämän Victoria’s Secretin sävy oli kuitenkin kaikkea muuta kun tunkkainen, päinvastoin, luonnossa jopa kevyesti hohtava ja aavistuksen hiekkakultaan taittuva, joten en voinut vastustaa. Erinomaisesta alusvaatetarjonnasta huolimatta pysyin järjissäni, ja matkan saldo oli yhteensä neljä ihanaa settiä.

lontoo ostokset 14

Olen innostunut käsineistä, joten vielä varsin suppea valikoimani täydentyi villillä kortilla, Ted Bakerin pantterikuosisilla nahkakäsineillä. Voisin kuvitella nämä pisteeksi i:n päällä moneen asuun, kuten vaikkapa mustaan simppeliin kokonaisuuteen. Huomaan muuten pantterikuosin hiipivän kaappiini sukkelaan, matkallakin löysin itseni kumman usein eläinkuosisten vaatteiden ja asusteiden ääreltä. Saa nähdä, mihin orasteva innostus johtaa… ;)

lontoo ostokset 5

Viimeisenä koru, josta en enää osannut päästää irti siihen kerran tartuttuani. J.Crewn liike oli muutenkin taivas. Jos joku joskus haluaa ilahduttaa, niin rajaton luottokortti ja tunti J.Crewn liikkeessä voisi olla ihan kiva! Valikoima siis iski täysillä, ja huokailin yhtenään upeiden klassisten, mutta kiinnostavasti väriä käyttävien luomusten äärellä. Silti tällä kertaa vain koru jäi muistoksi, mutta sitä ja herkullista mustaa rasiaa olenkin pitänyt kuin kukkaa kämmenellä. ;)

Katso myös nämä

18 comments

Vastaa

Aivan ihania ostoksia! Ihastuin heti noihin teräväkärkisiin leopardeihin. Herkut! Niinkuin nuo laukutkin. Iski kaamee shoppailuhimo justiin! :D

Vastaa

Hih, kiitos! Noi leopardit oli mustakin tosi hauska, sopivasti erilaiset kaikkien mustien tai tummien talvikenkieni rinnalla ;)

Vastaa

Oivia ostoksia! Uudet asusteet sykähdyttävät enemmän kuin arkivaatteet, joita tulee useimmiten vain katseltua.

Mitä luulet: miten kulutuksesi tulee muuttumaan jättäydyttyäsi pois töistä? Entä tuletteko miehesi kanssa matkustamaan samoissa määrin kuin viime aikoina, vaikka et olisikaan kokopäivätöissä?

Vastaa

Kiitti! Ihan totta, asusteet helposti innostavat arkivaatteita enemmän, ja juuri niitä vähän erilaisempia juttuja tekeekin mieli reissusta ostaa :)

Hyvä kysymys, jota luonnollisesti on tullut paljon ja pitkään mietittyä sekä punnittua ennen lopullista päätöstä ja irtisanoutumista. Totta kai töistä poisjäänti vaikuttaa suoraan molempiin, olisi vale väittää, ettei tuntuvan kuukausittaisen summan jääminen kuvioista pois vaikuttaisi arkeen. Luonnollisesti myös asia vaikuttaa ensimmäisenä niihin, mistä on jokseenkin helppo tinkiä, eli vapaa-ajan aktiviteetteihin ja kuluttamiseen. Niinpä reissusuunnitelmat on nyt kevään jäissä ja olen myös valmistautunut siihen, etten tulevien kuukausien aikana juuri uusi ostoksia tee. Toisaalta, jälkimmäisessä ehkä ihan hyväkin niin, tuleepahan pureuduttua olemassa olevaan vaatekaappiin kerrankin kunnolla ja ajan kanssa ;)

Olen ajatellut, että kaikkea ei voi saada, joten täytyy priorisoida ja tällä valinnalla panostan tulevaisuuteen, mikä tarkoittaa sitä, että väliaikaisesti tietyistä ”kivoista jutuista” voi joutua tinkimään. Suhtaudun aika avoimen uteliaasti tulevaan uuteen ja outoon tilanteeseen, ja olen myös avoin sille, että ehkä myös intressini elävät ja saatankin muuttaa tapahtumien suuntaa isommin. Tai sitten palaan vanhaan, mistäs sitä koskaan tietää, mutta siinä ehkä se kiehtovuus on ja siksi juuri tämä irtiotto onkin välttämätöntä; voidakseni tarkastella asioita etäältä ja itseäni läheltä, palastella mitä oikeasti ja pitkällä tähtäimellä haluan. :)

Vastaa

Ei vitsit, kun on upea toi Banana Republicin laukku! Niin ihanat värit :)

Vastaa

Hih, kiitti! Olin kanssa ihan myyty, kun bongasin sen liikkeestä :)

Vastaa

Oih ja voih! Ihania asusteita!!

Vastaa

Oi kiitti! Olen myöskin varsin tyytyväinen ostoksiin – näistä on iloa pitkään :)

Vastaa

Oikeen hyvät löydöt! mä oon kanssa nyt tykästynyt kirkkaan värisiin laukkuihin, olen löytänyt kirkkaanvihreän laukun joka sopii mustan tai valkoisen kanssa

Vastaa

Kiva kuulla, että tykkäät kanssa! Kirkasvärinen asuste piristää kyllä ihanasti asua, etenkin näin pimeänä kautena, ja kuten sanoit, toimii ihanasti yhteen mustan ja valkoisen kanssa :)

Vastaa

Grrrrr, mitkä kengät! Tykkään! Ihan mielettömän ihanan näköiset! <3

Vastaa

Hih, kiitti, ne olivatkin ehdottomasti ihastusta ekalla silmäyksellä! Sopivasti vähän erilaista :)

Vastaa

Aivan mahtavat asusteostokset! Tykkään kaikista, erityisesti leopardikuosiset nilkkurit ja hanskat olivat upeat! Lontoo on kyllä mieletön matkakohde :)

Niin ja hurjasti tsemppiä päätöksellesi ottaa uusi suunta elämässäsi, mikä se sitten ikinä onkaan. Rohkea päätös heittäytyä tuntemattomaan, mutta uskon vakaasti että asiat järjestyvät parhain päin :)

Vastaa

Kiitos kovasti! Ja ihan mielettömän iso kiitos mekosta, se saapui perille ihanasti pakattuna, mutta saamaton minä en vain saanut aikaiseksi kiitosviestin lähettämistä. :)

p.s ihanaa, että ole palannut blogiloman jälkeen takaisin! :)

Vastaa

Voi, miten makeita ostoksia olet tehnyt! Ihania!

Vastaa

Oi kiitos, olen itsekin tosi tyytyväinen löytöihin :)

Vastaa

Oi mikä karkkivärinen laukku! Tosi herkku. Vähän jopa yllättävä! ;)
Statementkin on todella upea.

Vastaa

Hih, kiitti! Joo, ajattelin että kun yleensä päädyn perusvärisiin, niin ihan kiva että on vaihtelun vuoksi vähän huomiotaherättävämpi väri kaikkien niiden ruskeiden ja mustien rinnalla :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.