Aika tuntuu lentävän näin viimeisenä iltana ennen matkaa. Vaikka päivä onkin ollut tosi rento ja ainoa ohjelmanumero oli kävely kauniissa säässä lähialueen lempparikahvilaan Tin Tin Tangoon aamiaiselle, tuntuu liuta pieniä asioita jääneen silti viime tippaan. Mutta minkäs teet, sama juttu joka kerta ja aina silti on reissuun päästy!

Toinen päivä jolloin aika tuntui kiitävän oli viime torstai, jolloin poikettiin Anskun kanssa Valokuvataiteen museossa tsekkaamassa #snapshot -näyttely. Ensin oli fiilis, että aikaahan on vaikka miten, ehditään museoon, kuvailla rauhassa ja kahvittelemaankin, mutta mitä vielä, kiirehän siinä kuitenkin tuli! Käsittämätöntä, miten hyvässä seurassa aika menee hillitöntä vauhtia. Onneksi kuitenkin ennätettiin napata asukuvat ja sadekin lakkasi juuri sopivasti. Päivän asuna oli jälleen hattarainen takkini, jonka tällä kertaa yhdistin burgundinpunaiseen.

burgundy huivi 29burgundy scarfburgundy huivi 23burgundy scarf 1burgundy huivi 05burgundy huivi 25Pusero: Zara / Kaulakoru: Zara / Shortsit: ASOS / Korkkarit: Buffalo / Takki: Gina Tricot, saatu blogin kautta / Laukku: Marc Jacobs / Kaulahuivi: Cubus
Kuvat: Ansku / Shoe Lover

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Ihana karkkitakki ja jestas nainen mitkä sääret!! Upea oot, hyvää reissua <3

Vastaa

Voi ihana sinä!! Kiitos kovasti <3

Vastaa

Kauniit sävyt, sopii sinulle hyvin. Mielenkiintoista matkaa! nauti ja ota paljon kuvia

Vastaa

Kiitos paljon! Ihana saada pieni maisemanvaihdos :)

Vastaa

Ihana asu!

http://girlswithapoodle.blogspot.fi/

Vastaa

Kiitos kovasti! :)

Vastaa

No eipä olisi tullut itsellä mieleen yhdistää vaaleanpunaista ja burgundia, mutta hyvältä näyttää! ;) Pakko kysyä, kun itse olen kauhea vilukissa ja käytän 60 denierin sukkiksia vain talvella ja vain pitkien saappaiden ja pitkän takin kanssa, että eikö sulla ole ikinä kylmä, kun kekkaloit noin lyhyessä hameessa ja ohuilla sukkiksilla? :) Nytkin on alkuviikosta ollut ihan jäätävät kelit!

Vastaa

Tosi kiva kuulla, että toimii! :) Hih, mä palelen kanssa tosi herkästi, siksi vannonkin kerrospukeutumisen nimeen! Toisaalta, nyt vielä on pärjännyt yllättävän vähissä vaatteissa oikein hyvin, mutta annas olla kun mittari menee likemmäs nollaa tai alle, sitten on ihan toinen juttu! Toisin sanoen, nyt pärjään vielä mainiosti ohuemmilla sukkiksilla jos on pikkaisen lämpimämpi takki, mutta kohta on käsillä se hetki kun ohuidenkin sukkisten alle joutuu laittamaan toiset (käytän yleensä ohuiden mustien alla ohuita ihonvärisiä, jolloin look on vielä raikas, mutta deniereitä jo 40) ja myös talvella kerrostan sukkiksia ja harvemmin tosiaan silloin selviän alta 60 denierin, ellei just oo paksut sukat ja saappaat, sekä muuten lämpimät kerrokset :)

Vastaa

Siis täh?! Voiko sukkiksiakin laittaa kerroksittain?! :D Apua, en ole ikinä ajatellut, että niitä voisi pukea kahdet päällekkäin! Haha! :)

Vastaa

Hih, joo! Mä yhdistelen ihan jatkuvasti :D 20 denieriä näyttää kauniilta, mutta ei lämmitä yhtään, mutta kun esim. mustien ohkaisten sukkisten alle laittaa mattaiset ihonväriset, look on sama, mutta lämmittää vähän enemmän sekä bonuksena kestää paljon paremmin! Sama kerrostus toki toimii paksummissakin sukkiksissa :)

Vastaa

Todella kiva asu ja upean näköset sääret! Sulle sopii noi korkkarit kyllä älyttömän hyvin:)
http://combering.blogspot.fi/

Vastaa

Voi eikä, kiitos ihana <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.