Juttu ei luista. Tämä tekstiä vajaa valmis postaus on ammottanut ruudullani avonaisena jo parin tunnin ajan, ainakin, mutta en vain saa sanan sanaa kirjoitettua. Sen sijaan eksyn kurkkimaan tuttuja blogeja, selaan yhä uudelleen Facebookin etusivua ylös alas, valitsen pieteetillä kynsilakkasävyä ja levitän kasvonaamiota. Ihmettelen päivän pressitilaisuuden goodie bagista paljastunutta pensseliä ja kuorimarautaa, piilottelen sohvannurkassa, maistelen mandariinia ja teen päämäärättömiä poukkoiluja ympäri asuntoa, mutten vain saa yhtään ainoaa lausetta ruudulle. Ehkä siksi on parempi vain luovuttaa, todeta, että tänään ei ole annettavaa, mikä saattaa johtua siitä, että takana on kaksi liki kokonaan unetonta yötä ja yksi hyvin takkuillen torkuttu. Huominen on täynnä ohjelmaa aamusta iltaan, joten olisi aika tosi kiva saada tänä yönä levättyä.

monki tunika 28monki tunika 33monki tunika 39Mekko: Monki / Takki: Gina Tricot* / Nilkkurit: Zign*
*saatu blogin kautta
Kuvat: Ansku / Shoe Lover
Kiitos studiolainasta Canon ja Republic Showroom!

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Asusi on jälleen kaunis, etkä kyllä näytä väsyneeltä:) Osaat hyvin meikillä piilottaa. Itsellä meinaas olisi sellaiset silmäpussit tuossa vaiheessa, että heikompi pelästyisi…ja tuo takka, en meinannut saada silmiäni irti noin upeasta takasta!!

Vastaa

Oi kiitos! Hihi, nää kuvat on napattu viime viikolla, eli nyt ei todellakaan ole enää ihan kovin freesi ilmestys vastassa :D Ja toi takka on niin mieletön, haaveilen kodista, jossa olisi vastaava koristeellinen ilmestys, mutta taitaa jäädä haaveeksi :)

Vastaa

Ei se juttu aina luista, minulla on nyt jo tyjän sivun ongelma huomisen postauksen kanssa, enköhän jotain saa kuitenkin aikaan. Kauniissa kokonaisuudessa olet ollut liikkeellä kyllä, tykkään valtavasti <3

Vastaa

Välillä kyllä tuntuu, että olisi juttua vaikka kuinka ja toisinaan taas tuntuu, ettei irtoa lauseen lausetta – voi kun saisi sen kaiken inpiksen tasattua niidenkin päivien varalle, jolloin mieli ammottaa tyhjänä :) Kiitos kovasti!! <3

Vastaa

Hieno tyyli. Juu tuo on tuttua välillä vaan tuntuu ettei viitsi/jaksa/ei ole mitään aihetta josta kirjoittaa. Ehkä se on tämä kaamosaika joka väsyttää enemmän kuin muuten, pitäisi päästä jonnekin tropiikkiin :)

Vastaa

Kiitos kovasti! No niinpä, tämä pime kausi todella imee mehuja eikä kehumista ole kuvamateriaalinkaan kanssa :) Tropiikkilomalle olisi kyllä ehdottomasti tilausta!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.