Koska olen nykyään myös (aamu)kahviaddikti, sain itselleni perusteltua ostoksen, jota en varmaan ikimaailmassa olisi vielä pari vuotta sitten tehnyt. KeepCup, uusi supersoma mukana kulkeva kahvimukini. Noh, enhän minä oikeasti coolisti kiiruhda kadulla kahvimuki kädessä, vaan ihan työpaikalle omaksi kupiksi uusi ostos päätyi. Kiitos tiiviin kannen, eipähän nyt ainakaan tahriinnu työpaikan upouusi lattiamatto kun täpötäyttä kahvimukia kiikutan keittiöstä omalle työpisteelle, niin tai omat vaatteet (jep, ahneus kostautuu).

Mutta jos joku päivä saatan itseni siihen pisteeseen addiktiossa, että kahvimukia tarvitsee jo työmatkalla, niin kyllä tämä siihenkin taipuisi, oikein hyvinkin. Suuaukon saa napsautettua niin tiukasti lukkoon, että tyhjäksi juodun mukin uskaltaisi varmasti törkätä laukkuun ilman vuotopelkoa. Mutta sille ominaisuudelle nyt (vielä) ei ole tarvetta, vaan pystyn hillitsemään himoni työpaikalle asti.

keep cup pink 9keep cup pink 6

KeepCup oli oikeastaan heräteostos. Olen kyllä jo jonkin aikaa pohtinut oman kahvimukin ostamista töihin, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan laiskalla etsinnällä. Kun bongasin tämän Cosmic Sky -sarjan kupin viikon takaisella Tallinnan reissulla Sfääristä, oli se siinä, ostosta ei tavinnut kauaa miettiä ja päätös omasta mukista sinetöityi. Eniten vetosi ehkä ihanat pastellisävyt ja soma pakkaus, ja vasta sen jälkeen kiinnosti käytännöllisyys, jota ilman tietenkin ostos olisi saanut jäädä. Koko on passeli medium, sopii oivasti aamun kahvitarpeeseen ja varmasti on suurempi ilo aloittaa aamu oman sievän kahvimukin kera (puhumattakaan ekologisuudesta kertakäyttöisiin kuppeihin verrattuna), kun se kahvi kuitenkin mitä ilmeisemmin on arkeen tullut jäädäkseen. En siis yritä taistella tapaa vastaan, vaan piristän pienesti rutiinia. :)

keep cup pink 10keep cup pink 11

Suomesta Keep Cupeja nopealla vilkaisulla näyttäisi myyvän ainakin seuraavat tahot:

Kaffecentralen (Helsinki)
Kaffa Roastery (Helsinki + verkkokauppa)
Kuppi kuumaa (Verkkokauppa)
Luomutar (Verkkokauppa)
Crema (Verkkokauppa)

Katso myös nämä

9 comments

Vastaa

Keepcup on vaan niin ihana, mulla on toi ihan sama väri ;-D
Mä juon kahvia aika paljonkin liikkeessä, lasten kanssa kun tulee suhattua paikasta toiseen ja usein aika kiireessä. Tuo on siihen tosi hyvä, ja täydellisen kokoinen rattaiden mukitelineeseen (eikä muuten yhtään hassuman näköinenkään siinä) :)

Vastaa

Ooo, loistava värivalinta ;) Totta, tuollaisessa tilanteessa kahvimuki kulkee varmasti hyvin mukana ja etenkin jos sille on vielä laskuteline, omassa tapauksessa kun vietän kuitenkin suuren osan päivästä toimistossa paikoillaan istuen, kahvin kantaminen mukana jo matkalla tuntuisi vähän liioittelulta :) Tosin voisin kyllä hyvin kuvitella, että tilanne olisi eri myös silloin, jos työmatkat taittaisi omalla autolla. Olisi näppärää juoda aamukahvi ruuhkassa istuessa juuri tällaisesta läikkymättömästä kupista! Noh, kiva tämä on työpöydälläkin :)

Vastaa

onpahan hyvä idea, ja muki kauniskin vielä!

Vastaa

Mustakin super söpö, ja kyllä tämä aina työpaikan tusinakupit tai kertakäyttöversiot voittaa! :)

Vastaa

Mä ostin ton kans viikko sitten Tukholmasta. Tosin musta on aika kehno kuppi, kun ei ole termos-ominaisuutta eikä ole edes tiivis laukussa, mutta tiesin tän jo silloin kun ostin sen. Mutta ku oli niin söpö :D Ja ihana. Ja juon siitä päivittäin ihan sen söpön värin takia, ittelläni on http://www.keepcup.com/keepcup-store/keepcup-series/cosmic-sky/starlight mut jos kaupas ois ollut toi sun ja mintun väri,oisin ostanut sen:)

Vastaa

Haha, ulkonäöllä saa paljon anteeksi! :) Totta, tuota termosominaisuutta en edes tullut ajatelleeksi, varmasti jo ihan sen takia, etten sitä itse tarvitse – juon kuitenkin kahvini töissä ja melkeinpä siltä istumalta, ja siihen tämä toimii näppärästi! Tuo sun valkkaama sävy on kanssa soma, katselin samaa värikombinaatiota tuolla Sfäärissäkin, mutta päädyin tähän ensin nähtyyn :)

Vastaa

Kiitos vinkistä! Oma KeepCup laitettu tilaukseen :)

Vastaa

Hih, kiva että oli iloa – toivottavasti olet kanssa tyytyväinen omaan somaan kuppiin :)

Vastaa

heh, tilasin omilla väreillä jo pari vuotta sitten netistä, kun olin kaatanut teemukillisen työkaverin syliin. Tää on kätevä kun suhaa toimiston käytäviä, ei läiky :) Ja pitää kannen ansioista juoman riittävän lämpimämä sopivan aikaa!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.