Olen yhä enemmän ja enemmän tietoisesti hillinnyt shoppailuani ja on ollut ilo huomata, miten uusi ihana vaate tai asusteita ei aiheuta enää akuuttia mulle, mulle -fiilistä vaan mieleen tulee salamana kysymys, että kuinka monta käyttökertaa todellisuudessa vaatteelle tulisi. Ei sillä, edelleen rakastan hyviä löytöjä ja kun vastaan tulee oikeasti jotain sellaista, jota tietää käyttävänsä paljon on olo todella iloinen, mutta yhtä lailla hyvää mieltä saa aikaan se, että osaa jättää kauppaan kivoja juttuja, jotka tuntuisi houkuttelevalta laittaa päälle heti huomenna, mutta tuskin enää vuoden kuluttua. Niinpä olenkin ohjaillut kulutustani entistä enemmän klassisiin malleihin ja yksivärisiin vaatteisiin. Värejä rakastan edelleen, eikä ole sävyä, mitä en voisi kuvitella päälleni, mutta värikkäätkin vaatteet ovat pitkäikäisimpiä klassisissa malleissa.

gina tricot bikinit 3

Eilen kyllä myönnän tehneeni hieman yllättävän ostoksen, mutta ehkäpä ihan sallitun? Ostin nimittäin uudet bikinit. Poikkesin Reetan kanssa kurkkaamassa Gina Tricotin alennusmyyntiä ja heti kun näin nämä torpiikkikuosiset bikinit tiesin, että se on siinä. Tietenkään ne eivät olleet alessa, mutta päätyivät kassalle silti.

Edellisen kerran olen ostanut bikinit joitain vuosia sitten, villi arvaus on, että ehkäpä joskus nelisen vuotta sitten ja vaikka ne edelleen sopivat kooltaan, on kieltämättä tullut kaipuu päivittää niiden mallit ja sävyt enemmän tätä hetkeä ja makua vastaamaan. Kieltämättä nämä eivät ehkä nämä ole kuosiltaan mitkään klassikot, mutta toisaalta ne jo omistamani ovat niin klassisia, että nämä tuovat kivaa vaihtelua niiden rinnalle, jo edellisellä Maltan reissulla nimittäin kaivasin jo vähän vaihtelua.

gina tricot bikinit 2

Nyt sitten vain trooppisia lämpötiloja tai edes hellekelejä tilaukseen! Jos ei muuta, niin pääsevätpähän uudet biksut käyttöön viimeistään ensi kuun reissulla.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Hei!
Pari vuotta sitten työpaikkani muuttui pois keskustasta, enkä enää päässyt ruokatunnilla heräteostoksille. Siihen tottui ja nyt ei enää oikein osaa shoppailla, aika hassua. Töidenkään jälkeen ei tule lähdettyä, korkeintaan viikonloppuisin. Selkeetä säästöö…

Vastaa

Niin totta muuten! Mulla oli ihan vastaava juttu kun jäin edellisestä työstäni pois, toimisto sijaitsi ihan suuren kauppakeskuksen vieressä, mikä tarkoitti sitä, että siellä tuli yhtenään poikettua asioilla ja lounaalla. Se taas oli yhtä kuin heräteostoksia – nykyään ei todellakaan tule samoissa määrin käytyä kaupoissa, mikä varmasti sekin on vaikuttanut ostosten vähentymiseen. Hyvä niin, sillä kuten sanoit, selvää säästöä! :)

Vastaa

Heh, mä kävelin kassan kautta kotiin samaisen kuosin uikkari-biksut mukanani, tuo viidakkoprintti on aivan mun lemppari! :) Toivoisin löytäväni jotain muutakin kesähepenettä samassa kuosissa, Henkkiksellä oli tosin rantahousut- ja tunika tarjolla, mutta mallit eivät miellyttäneet, joten sinne jäivät. ;)

Vastaa

Oi ihana, mikä sattuma! :) Noi on kyllä aika tosi kivat ja sama juttu, mullekin kelpaisi parit kivat rantatunikat, muttei vielä ole tullut vastaan sellaisia, jotka olisivat kolahtaneet samoissa määrin kuin nämä biksut :)

Vastaa

Mitä-eikä-ihana-enkestä-, siinä on kantokahvat! :D

Vastaa

Haha, niin on! Mäkin noita ihmettelin :D

Vastaa

Nää bikinit oli kyllä niin löytö, ihanat! <3

Ja kiitos vielä superkivasta päivästä, nähdään taas! <3

Vastaa

Voih, nyt kun vaan tulisi bikinikelit :D

Kiitos sulle ihanasta päivästä <3 <3

Vastaa

Mä just fiilistelin, että kesäkuun lopussa tulee puoli vuotta täyteen mun haastetta, jossa en saa ostaa kaupasta uutena mitään muuta kuin alusvaatteita (joita en niitäkään ole ostanut, o-ou) Aika nopeasti tottuu siihen, että oikeasti miettii, mitä tarvitsee ja sitä käyttöikää. Kirppiksillä tulee kierreltyä kerran pari kuussa ja shoppailuhimoa pääsee silloin tyydyttämään edes jonkin asusteen verran :)

Vastaa

Ooh, onnea, ihan mahtavaa!! Mulla on vielä aika paljon matkaa tuohon, mutta itselle sentään pääasia, että olen saanut karsittua shoppailua entiseen nähden aika isosti :) Mutta niin totta, että ostohimoa kyllä saa hillittyä sillä, että hetkeksi pysähtyy miettimään mitä oikeasti tarvitsee ja kuinka kauan kyseistä vaatetta/asustetta oikeasti tulee käyttäneeksi tai edes on mahdollista käyttää.

Mä löysin just tänä keväänä ihan meidän vierestä kivan kirpparin, mutta just pari päivää sitten luin niiden oven lapusta, että muuttavatkin ensi kuussa pois. Pöh, just niin mun tuuria! No mutta, ehkä pitäisi ajatella, että entistä vähemmän ostettavaa vain tarjolla ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.