Herääminen on viikonloppuaamuisin kovin, kovin vaikeaa ja hidasta, ja jännityksellä odotan, millaiseksi oma unirytmi tasaantuu kun työaamut katoavat kuvioista. Tänään oli jälleen yksi niistä hitaista ja myöhään nukutuista aamuista, ja ehdin jo epäillä, pääsemmekö lainkaan kunnolla ylös. Onneksi saimme kuitenkin unenrippeet karistettua silmistä ja otimme askeleen viileään talvi-ilmaan iltapäivän alettua jo hämärtää. Pienen koukkauksen jälkeen suuntasimme tutustumaan Sörnäisten kupeessa sijaitsevaan vanhaan teurastamoon. Olemme ajaneet siitä monen monta kertaa ohi ja vain puhuneet, että pitäisi poiketa, mutta asioilla on herkästi tapana jäädä, ja niinpä vasta muutettuamme kauemmaksi tulimme palanneeksi paikan päälle. Teurastamolla sijaitsee siis Roslundin toinen toimipiste, Hietalahden Kauppahallissa sijaitsevassahan ehdimme käydä jo viime kesänä mainioita hampurilaisia maistamassa.

teurastamon parhaat 04teurastamon parhaat 4c

Nyt meidät sai liikkeelle Teurastamon Parhaat -tapahtuma, joka avasi alueen myymälöiden ja ravintoloiden ovet maisteluannosten äärelle. Idea oli loistava – muutaman euron annoshinnoilla sai kokeilla normaalia pienempiä annoksia ja siten pääsi tutustumaan monipuolisemmin tapahtuman ruokatarjontaan. Samaan aikaan sekä hyvä ja huono puoli oli se, että ihmisiä oli runsaasti liikkellä. Ihanaa tietenkin, että tapahtuma kiinnosti ja toihan väki tunnelmaa kylmään talvi-iltaan, mutta varjopuolena oli paikoin toivottaman pitkät jonot, ja niinpä emme päässeet maistamaan läheskään kaikkea, mitä olisimme halunneet. Nautimme kuitenkin paikan päällä käynnistä ja tutustuimme alueen tarjontaan, päättäen, että Teurastamolle täytyy tulla syömään toistekin.

teurastamon parhaat 08teurastamon parhaat 07teurastamon parhaat 010

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Aivan ihanat nuo leopardinilkkurit! <3 Ja muutenkin ihana asu. :)

Vastaa

Hih, kiitos – nuo ovat kyllä varsinainen huomionherättäjä ja keskustelun avaaja näiden parin päivän perusteella, mitä ne ovat olleet käytössä :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.