Saavuin eilen iltapäivällä Meranosta Veronaan upean sään siivittämänä. Meranossa mittari tavoitteli +26 astetta, mutta Veronassa se oli jo liki +30. Alkusyksyn merkit näkyvät täälläkin luonnossa, mutta sään puolesta on vielä ihan kesä, parempi sää kuin meillä tuskin kertaakan kesän aikana. EIlen heitin nopeasti matkalaukun hotellihuoneeseen ennen suuntaamista vanhaa kaupunkia kiertelemään. Siinä vierähtikin näppärästi koko ilta ja takaisin hotellille hipsin vasta pimeän tultua. Varasin hotellin vanhasta kaupungista, sillä lyhyellä reissulla ollessa ja yksin matkustaessa sijainti tuntuu tavallaistakin tärkeämmältä. On ihanaa kun ulos astuessa on jo perillä. Kuvia on tullut napsittua huimasti ja lisää Veronasta kunhan kotiudun, mutta näin lyhykäisyydessään; kaupunki on upea! Ihanaa lauantain jatkoa kaikille, minä suuntaan nyt Veronan kujia puikkelehtimaan!

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Oi, kuulostaa ja näyttää aivan ihanalta! Ja +30, tuollainen piipahduskin ”kesässä” auttaa varmasti jaksamaan tämän meidän pitkän syksyn paremmin. Oon kyllä vähän kade, kun pystyt yhdistämään työmatkoihin noin kivasti viikonloppuloman! :)

Vastaa

Verona on kyllä upea, olen imenyt kaunista vanhaa kaupunkia itseeni kulma kulmalta – vuorokaudessa ehtii näkemään yllättävän paljon kun kaikki on kävelyetäisyydellä! Ja ihan totta, tällaisella pienellä aurinkoannoksella on iso vaikutus syksyssä jaksamiseen. Juuri ennen Veronan lentokentälle lähtöä istuin puistossa nauttien tunteesta kun aurinko tavoittaa ihon, kyllä tällä taas hetken jaksaa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.