Toivottavasti kaikilla oli rentouttava viikonloppu! Omani tuntui jäävän vähän tyngäksi. Viime viikolla oli paljon työjuttuja ja aluillaan olevia projekteja, jotka pitivät varpaillaan ja imivät energiaa. Siksi rentoutuminenkin jäi vähän puolitiehen, oikeastaan lähinnä lauantai-iltaan ja sunnuntaipäivään. Toisaalta hyvin käytettynä lyhytkin aika voi antaa paljon.

Eilen kävelimme miehen kanssa Tamminiemeen, joka sekin on muuten museokorttipaikka. Tuntuu hassulta, että vaikka olen useita kertoja kävellyt ohi, oli tämä ensimmäinen vierailuni tuossa kuuluisassa kotimuseossa. Ajoitimme vierailun vielä ilmaiskierroksen aikaan, ja tunnin opastus tarjosi kiinnostavan katsauksen Kekkosen aikaan ja rakennuksen historiaan. Lämmin suositus!

Ilma tuntui yllättävän leudolle ja luulin jo nauttineeni vuoden viimeiset terassikahvit, mutta erehdyin. Nappasimme Tamminiemen Café Adjutantista pullakahvit ja istuimme terassille syömään merimaisemaa katsellen. Eikä tuntunut yhtään liian viileälle, vaan juuri sopivalle. Syksykin alkaa tavoittamaan sitä kauneinta aikaa, joten nyt jos milloin kannattaa käyttää vapaahetket itselle sopivaan ulkoiluun!

Nämä asukuvat on napattu Tamminiemen portailla museokierroksen ja kahvittelun päätteeksi. Päädyin pitkästä aikaa farkkuihin, kesän kun olenkin kulkenut ihan hameessa (huvikseni tässä samalla katsoin asupostaushistoriaa ja edelliset housukuvat ovat näköjään tammikuulta, mutta talvikausi onkin sitä parasta farkkukautta). Housuissa tunnen oloni aina vähän hametta virallisemmaksi, mikä ei sinällään ollut nyt tarkoituksellista näin kiireettömänä sunnuntaipäivänä.

Farkut: Bikbok Peachy High, saatu blogin kautta / Bleiseri: Mango / Huivi: Nly / Pusero: Oasis / Kengät: Tamaris / Laukku: Rebecca Minkoff

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.