En ymmärrä mihin aika vain viikonloppuisin katoaa, mutta ihan joka sunnuntai havahdun siihen samaan ajatukseen, että joko se meni? En tiedä onko osasyyllinen ekstrapitkät yöunet vai vain se, että on mukavaa, mutta aika viikonloppuisin on kyllä mittasuhteiltaan niin erilaista kuin arkisin. Mutta ei auta, huomenna se taas koittaa, maanantai.

Vaikka tuntuukin, että puolet suunnitelmista on jäänyt toteuttamatta, on sitä saatu aikaankin, etenkin tänään. Kävimme aamulla (tai noh, ollaan rehellisiä, iltapäivällä) testaamassa erästä herkkubrunssia, josta lisää myöhemmin. Poikkesimme myös Ikeassa, Hobby Hallissa ja vein vähän tavaraa äidille kiertoon. Sain muutaman laatikon tyhjättyä ja aavistuksen tilaa raivattua, ja siinä samalla on Huuto.net -kasakin kasvanut huimaa vauhtia, joten uskoisin, että parin viikon kuluttua alan purkaa pinoa ja syöttämään tavaroita nettiin. Tuttuun tapaan on huudettavaksi tulossa kasa vaatteita, mutta poikkeuksellisesti on nyt myös joitain sisustusesineitä uutta kotia etsimässä, joten kannattaa pysyä kuulolla, hihkun kun aihe on ajankohtainen. Meillä on säilytystilaa niin vähän, että olen nyt huomattavasti aiempaa rohkeammin karsinut tavaraa, ja luopuminen tuntuu yllättävän hyvältä. Kaipaan nyt pelkistettyä ympäristöä, ehkä parin vuoden asuminen pienissä ja täysissä kodeissa on tehnyt tehtävänsä. ;) Joillekin ylimääräisille on onneksi löytynyt koti ihan lähipiiristä, ja astioita ja kirjoja taas olen kiikuttanut Kierrätyskeskukseen, mutta vaatetta ja sen sellaista mahdollisesti teitä kiinnostavaa pistän huudettavaksi.

Niin, ja ehdinhän toki arpoa myös Sunsilk -tuotepaketin voittajan! Onnetar suosi tällä kertaa nimimerkkiä AnnaE, lähetäthän sähköpostiini osoitetietosi, niin laitan postia pikimmiten tulemaan! :) Jos tällä kertaa ei onnistanut, niin pian pääsee testaamaan arpaonnea uudelleen, sillä yritän ehtiä pyöräyttämään tulevalla viikolla käyntiin erään herkullisen, myöskin hiuksiin liittyvän arvonnan. Mutta tällä erää mukavaa illan jatkoa kaikille ja tsemppia maanantaihin!!

  sininen trenssi 3sininen trenssi 5Trenssi: Zara / Huivi: H&M

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.