Sitä ajatteli saavansa hirveästi aikaiseksi kun on vapaapäivä, mutta mitä vielä! Suuret olivat suunnitelmat, mielessä pyörivät kahvittelut, Ravintolapäivä, siivous ja sen sellainen, mutta oikeasti saatiin vain käydyksi muutamissa miestenvaateliikkeissä ja rahdattua ruokakassit Stockan herkusta kotiin. Nyt on vähän ontto olo, ja pieni syyllisyys niistä tekemättömistä vaikka oikeasti ei kyllä pitäisi stressata noin vähäpätöisistä. Jos väsyttää, niin miksei vain antaisi itselle luvan olla? Nauttisi ihan vain olosta ja tekemättömyydestä. Ehtiihän sitä, ja onhan viikonlopusta vielä yksi vapaapäivä jäljellä. Mutta niin, tiedättehän te, helpommin kuitenkin sanottu kuin tehty… Yritän saada itseni rennoksi, ehkä jokin mukaansa tempaava leffa auttaa? Ainakin kannattaa yrittää! :)

Niinpä siirryn nyt elokuvan äärelle ja vinkkaan Sunsilkistä, sillä tämä ilta on vielä aikaa osallistua hiustuotepaketin arvontaan! Alla asu tältä päivältä, näitä harvinaisia hetkiä kun päivän asu todella on päivän asu. :) Ihanaa illan jatkoa kaikille!

tartan 4tartan 2

Hame: Oh my love / Pusero: Monton / Kengät: Diavolina

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Järkyttävä yhdistelmä….aina ei kai voi mennä nappiin.

Vastaa

Ei voi ei, mutta sen riskin ei ehdottomasti kannata estää kokeilua :) Pukeutuminen on leikkiä, ja kokeilu mahdollistaa uudet ulottuvuudet, jotka ehkä muuten jäisivät löytämättä! Ihanaa sunnuntain jatkoa sinulle! :)

Vastaa

Toi paita on upee! :) Ja mä taas tykkään printtien yhdistelystä ja rohkeista tyylikokeiluista :)

Vastaa

Kiitti!! :) Hih, mulla on ihan sama juttu, kaikkein kiinnostavinta on juuri mahdollisuudet ja erilaiset kokeilut. Pukeutumista ei missään tapauksessa pidä ottaa turhan vakavasti! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.