Vakaa ajatukseni jo puoli vuotta sitten oli alkaa nostaa esiin kiinnostavia kosmetiikkasarjoja, pelkkien yksittäisten tuotteiden sijaan. Ajatus lähti siitä, että koen itse kuluttajana usein tuskastuttavana sen, kuinka valtava määrä erilaisia kosmetiikkabrändejä markkinoilla on, ja yhä edelleen kyseenalaistan monen niistä tarpeellisuuden ja myös eroavaisuuden suuresta massasta. Blogin kautta testattavakseni kertyy valtavat määrät kosmetiikkaa, joista blogiin päätyy vain murto osa. Jotkut kuitenkin nousevat joukosta selvästi edukseen esiin ja olen kokenut, että juuri ne brändit ansaitsisivat enemmän huomiota kuin tähän mennessä olen niille antanut. Jos vaikka ansaittu näkyvyys helpottaisi jonkun toisen valintoja kosmetiikkayltäkylläisyyden keskellä.

Yksi tällaisista kirkkaasti edukseen nousseista blogin kautta testiin saaduista brändeistä on Pulpe de Vie, johon olen monella tapaa tavattoman ihastunut. Oikeastaan ihastuin jo bränditarinaan, ja niin toivoin viime syksynä tuotteita testiin ottaessani, ettei sisältö olisi antikliimaksi. Nyt talven ajan testailtuani voin sanoa, ettei ole ollut. Kokonaisvaltainen tykkäys Pulpe de Vielle!

Kosmetiikalla ruokahävikkiä vastaan

Pulpe de Vie tulee Ranskasta, mikä on jo lähtökohtaisesti itselle iso oh oui, sillä minähän rakastan Ranskaa, tuota henkistä kotiani ja sieluni jatkuvaa kaipauksen kohdetta. Ranska ei ole vain brändin koti, vaan myös tuotteet valmistetaan siellä. Tällä hetkellä Pulpe de Vien toimipaikka on Marseillessa (missä erittäin mielelläni juuri nyt oleilisin), mutta matka alkoi kymmenisen vuotta sitten Pariista.

Pulpe de Vie on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta sen erityispiirre on ruokahävikin torjunta omien tuotteidensa kautta. Valmistuksessa käytetäänkin ainoastaan sellaisia paikallisilta pientuottajilta ostettuja hedelmiä ja vihanneksia, jotka ulkonäkönsä puolesta eivät kelpaa myyntiin tai jäävät yli kauppojen valikoimasta. Suuri osa tuotteista ovat kokonaan vegaanisia, mutta joissain on käytetty raaka-aineena hunajaa.

Ilahduttavaa on myös se, että tuotteet ovat varsin kohtuuhintaisia (suurin osa tuotteista on vain reilun kympin), eikä raikkaasta visuaalisuudestakaan haittaa ole. Oleellisinta tietenkin on, että tuotteet myös tuntuvat hyvälle. Ihan lempparikseni on muodostunut porkkanaa sisältävä puhdistava misellivesi. Kookas pullo on superriittoisa ja tuote poistaa hyvin meikin jämät ja muut epäpuhtaudet iholta, jättäen raikkaan ja hyvällä tavalla puhtaan tunteen iholle.

Myös voiteet ovat mainioita! Läpi alkuvuoden olen käyttänyt ihanasti kosteuttavaa, mutta nopeasti imeytyvää tehokosteuttavaa silmänympärysvoidetta, joka kätkee sisäänsä hävikkikiiviä. Myös heleyttävä persikkaa sisältävä kasvovoide on ollut just hyvä talvi-iholle ja meikin alle. Oikeastaan testaamistani muutamasta tuotteesta mikään ei ole jäänyt varjoon, vaan olen pitänyt kaikista. Misellivesi tosin on ainoa puhdistava tuote, jota olen käyttänyt, mutta sarjalta löytyy myös puhdistusvaahto, jota kiinnostaisi testata kunhan uuden hankinnan aika koittaa.

Pulpe de Vietä löytyy mm. Sokokselta ja Ruohonjuuresta, sekä monista kosmetiikan verkkokaupoista.

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

Katso myös nämä

Yksi kommentti

Vastaa

Hyvän kuuloinen merkki. Minustakin tuntuu että se henkinen koti on jossain etelässä, näen usein uniakin etelästä. Olisin halunnut mennä kiertelemään junilla Ranskaa ja Italiaa nyt keväällä mutta nyt viruksen takia joskus toiste

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.